Tέσσερα στελέχη αναλαμβάνουν τον οργανωτικό συντονισμό της ΕΛ.Α.Σ. στην Ροδόπη

Στην συγκρότηση των Συντονιστικών της Επιτροπών στις 59 εκλογικές περιφέρειες της χώρας προχώρησε η Ελληνική Αριστερή Συμπαράταξη (ΕΛ.Α.Σ.).

Για την  Π.Ε Ροδόπης τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής είναι οι: κ.κ. Κόλα Ευαγγελία- Ιονέλα, Μαυρωνά Άννα Μαρία, Μουσταφά Μουσταφά του Μουμίν και Φερχάτ Μπιλγκέ.

Για την  Π.Ε Ξάνθης: Γιαννακίδου Χαρίκλεια, Γκαρμπούνης Χρήστος, Καραγιώργος Βασίλης, Μπόζογλου Ερκάν, Μπουγιουκλού Χασάν.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «πρόκειται για τον επιτελικό οργανωτικό κορμό της ΕΛ.Α.Σ που θα απλώνεται σε όλη την Ελλάδα και αποτελείται από 596 στελέχη που θα αναλάβουν την ευθύνη της συγκρότησης οργανώσεων σε κάθε δήμο και δημοτική ενότητα της χώρας». Οι Συντονιστικές Επιτροπές θα έχουν μεταξύ άλλων την ευθύνη της διοργάνωσης και στήριξης δράσεων σε τοπικό επίπεδο, την εγγραφή νέων μελών καθώς και την προώθηση της οικονομικής καμπάνιας της ΕΛ.Α.Σ. Όπως επισημαίνεται κατόπιν και της σχετικής απόφασης των συλλογικών οργάνων της Συμπαράταξης, τα στελέχη που συγκροτούν τις Συντονιστικές Επιτροπές και θα έχουν την ευθύνη του συντονισμού του προεκλογικού αγώνα, δεν θα είναι υποψήφια στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος