Τελευταία μέρα για δήλωση συμμετοχής στην έκθεση ζωγραφικής του Συλλόγου Εβριτών Ροδόπης

Λήγει σήμερα η προθεσμία συμμετοχής στην έκθεση ζωγραφικής που διοργανώνει ο Σύλλογος Εβριτών Ν. Ροδόπης και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού, Παιδείας, Αθλητισμού Κομοτηνής για τα παιδιά Δημοτικών Σχολείων της Κομοτηνής.

Σύμφωνα με το κάλεσμα, οι μαθητές μπορούν να δημιουργήσουν τις δικές τους ιστορίες και ζωγραφιές για να τιμήσουν την επέτειο συμπλήρωσης 100 χρόνων από την απελευθέρωση της πόλης και την ενσωμάτωσή της στον ελληνικό κορμό. Σε όλα τα παιδιά θα δοθούν αναμνηστικά και θα βραβευθούν με χρηματικό ποσό των 100 ευρώ οι καλύτερες και πιο “τυχερές” δημιουργίες από κάθε ηλικία.

Οι μαθητές θα πρέπει να στείλουν ψηφιακά τις ζωγραφιές τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση evritesrodopis@yahoo.gr ή να τις φέρουν ή στείλουν ταχυδρομικά στη Δ/νση «Σύλλογος Εβριτών Ν.Ροδόπης Χαριλάου Τρικούπη 49, Κομοτηνή» απέναντι από τα Δικαστήρια. «Μην ξεχάσετε να γράψετε εκτός από το ονοματεπώνυμο, την τάξη που πηγαίνετε στο σχολείο, το όνομα του κηδεμόνα αλλά και το τηλέφωνό του. Από την μεριά μας θα φροντίσουμε να αναρτήσουμε τις ζωγραφιές στην ομάδα στο Facebook με την ονομασία ‘100 χρόνια ελεύθερη Θράκη’, αλλά και να τις αναρτήσουμε στις 14 Μαΐου στα μπάνερς του Συλλόγου που θα στηθούν στην πλατεία γι αυτό το σκοπό», δηλώνουν οι διοργανωτές.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος