Τα νέα των Δήμων της Ροδόπης

Διαγωνισμός για τη συντήρηση υπαίθριων αθλητικών εγκαταστάσεων στο Δήμο Κομοτηνής
Ανοικτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό προκήρυξε ο Δήμος Κομοτηνής για την ανάδειξη αναδόχου εκτέλεσης του έργου: Συντήρησης υπαίθριων αθλητικών εγκαταστάσεων σε οικισμούς του Δήμου Κομοτηνής:Νέο Σιδηροχώρι, Κάλχας, Υφαντές, Άγιοι Θεόδωροι , Θρυλόριο. Το έργο είναι προϋπολογισμού 786.000 ευρώ.

Εκπόνηση μελέτης από το Δήμο Μαρώνειας Σαπών
Στην εκπόνηση επικοινωνιακής μελέτης για την περιοχή Μαρωνείας Σαπών στο πλαίσιο του προγράμματος «INTERREG» προτίθεται να προβεί η Δημοτική Αρχή. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν τις προσφορές τους έως και την 26/01/2022.
Συνεδριάζουν τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής στο Δήμο Μαρωνείας Σαπών
Συνεδριάζουν τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής του δήμου Μαρωνείας Σαπών τη Δευτέρα 24 Ιανουαρίου στις εννέα το πρωί δια περιφοράς. Θέμα της συνεδρίασης η εισήγηση προς το δημοτικό συμβούλιο επί της 1ης αναμόρφωσης του προϋπολογισμού του Δήμου Μαρωνείας – Σαπών οικον. έτους 2022.
Πίνακες κατάταξης πρόσληψης προσωπικού στο Δήμο Ιάσμου
Αναρτήθηκαν στο διαδικτυακό ιστότοπο του Δήμου Ιάσμου οι πίνακες κατάταξης για πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση ορισμένου χρόνου. Πρόκειται για προσλήψεις ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων, ΔΕ Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων, ΔΕ Μαγείρων, ΔΕ Οδηγών, ΥΕ Γενικών Καθηκόντων Λήψη.
Σχέδιο Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων στο Δήμο Αρριανών
Σχέδιο Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων (Σ.Φ.Η.Ο) εκπονεί ο Δήμος Αρριανών. Στόχος ο έγκαιρος σχεδιασμός και η προετοιμασία των αναγκαίων υποδομών, λαμβάνοντας υπόψη τα ιδιαίτερα κοινωνικά και μορφολογικά χαρακτηριστικά της περιοχής. Τα σημεία χωροθέτησης έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου www.arriana.gr.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος