Τα αποτελέσματα δημοσκόπησης που πραγματοποιήθηκε στον Δήμο Ιάσμου

Θετικά και μάλλον θετικά αξιολογεί το συνολικό έργο της δημοτικής αρχής Ιάσμου το 59,9% των ερωτηθέντων στο πλαίσιο δημοσκόπησης που πραγματοποιήθηκε στον Δήμο Ιάσμου σε δείγμα 616 ατόμων κατά το διάστημα 18-22 Οκτωβρίου 2021 από την εταιρεία: tothepoint για λογαριασμό της Δημοτικής Αρχής.

Τα αποτελέσματα δημοσκόπησης που πραγματοποιήθηκε στον Δήμο ΙάσμουΤο 68,7% των ερωτηθέντων ήταν μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα και το 31,3% χριστιανοί. Επίσης, Το 21,5% απάντησε στο ίδιο ερώτημα: ούτε θετικά ούτε αρνητικά. Το 16,85 αρνητικά/μάλλον αρνητικά και ένα ποσοστό 1,8% απάντησε «δεν ξέρω δεν απαντώ».

Ακόμη το 79,9% των ερωτηθέντων δήλωσε πολύ ικανοποιημένο από την εξυπηρέτηση των πολιτών από τις υπηρεσίες. Το 13,4% λίγο και καθόλου. Το 66,3% ικανοποιημένο από τις υπηρεσίες κοινωνικής πολιτικής και το 63,1% από την καθαριότητα.

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι απαντήσεις στην ιεράρχηση των προβλημάτων του δήμου: Η ανεργία, το οδικό δίκτυο, η ύδρευση, η καθαριότητα, το οικονομικό των πολιτών, η ακρίβεια και η ερήμωση των χωριών είναι στις πρώτες θέσεις.

Τέλος, όσον αφορά στα πρόσωπα που συγκεντρώνουν τις πιο πολλές θετικές γνώμες; Προβάδισμα έχει ο νυν Δήμαρχος Οντέρ Μουμίν (68,2% των ερωτηθέντων έχουν θετική γνώμη) και ακολουθούν οι: Κυριάκος Αμούτζας(33,7%), Καδή Ισμέτ (27,2%) και Τζανέρ Ιμάμ (22,1%).

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος