Τα αιτήματα του Δημάρχου Κομοτηνής στον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Σ. Πέτσα

Δυο σημαντικά ζητήματα- αιτήματα έθεσε ο Δήμαρχος Κομοτηνής, Ιωάννης Γκαράνης, στον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, Στέλιο Πέτσα, σε πρόσφατη επίσκεψή του στο γραφείο του στην Αθήνα. Το πρώτο θέμα αφορά στις ελλείψεις προσωπικού στον Δήμο Κομοτηνής, που είναι όχι μόνο πρωτεύουσα του Νομού Ροδόπης, αλλά και έδρα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης.

Τα αιτήματα του Δημάρχου Κομοτηνής στον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Σ. ΠέτσαΤόνισε ότι από το 2005 δεν έγινε καμία πρόσληψη στον Δήμο, παρά την αθρόα συνταξιοδότηση έμπειρων στελεχών. Ο Δήμαρχος Κομοτηνής ζήτησε τη συνδρομή του Υπουργού, ούτως ώστε να γίνουν κατεπειγόντως προσλήψεις 10 στελεχών, ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού, ΠΕ Πληροφορικής, ΤΕ Διοικητικού Λογιστικού, προκειμένου να επιτευχθεί η στοιχειώδης εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου.

Επόμενο θέμα που τέθηκε από τον Δήμαρχο στον κ. Πέτσα ήταν η προτεραιοποίηση των προτάσεων- έργων που κατέθεσε ο Δήμος στο πρόγραμμα του Υπουργείου Εσωτερικών «Αντώνης Τρίτσης», όπως για παράδειγμα αυτό του φράγματος των Συμβόλων.

Ο Δήμαρχος εισέπραξε θετικό κλίμα και ανταπόκριση στη συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών οποίος δήλωσε πως σύντομα θα επισκεφθεί τον Δήμο Κομοτηνής. Ως προς τις αναγκαίες προσλήψεις ο κ. Πέτσας απάντησε ότι είναι στον προγραμματισμό του Υπουργείου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος