Σε ανακοπή καρδιάς αγνώστου αιτιολογίας οφείλεται ο θάνατος της 22χρονης αθλήτριας στην Κομοτηνή

Ανακοπή καρδιάς αγνώστου αιτιολογίας, αναφέρει στο πόρισμά του ο Ιατροδικαστής Νικόλαος Κιφνίδης, για την άτυχη 22χρονη αθλήτρια-φοιτήτρια, που βρέθηκε νεκρή χθες το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής.

Υπενθυμίζεται πως χθες μεταξύ το απόγευμα εντοπίσθηκε η κοπέλα χωρίς τις αισθήσεις της, στο χώρο του σταδίου του στίβου, από άτομα που βρίσκονταν στο παρακείμενο κολυμβητήριο, μεταξύ των οποίων και καθηγητές, αλλά και γιατροί που έτυχαν να είναι στο σημείο εκείνη την ώρα και της πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες με καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση -ΚΑΡΠΑ-, χωρίς αποτέλεσμα.

Μεταφέρθηκε άμεσα με ασθενοφόρο στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής, όπου και εκεί συνεχίστηκαν οι προσπάθειες ΚΑΡΠΑ, ωστόσο αποτέλεσμα και με διαπίστωση του θανάτου της.

Πριν ένα μήνα η κοπέλα συμμετείχε στους Πανελλήνιους Αγώνες στίβου με το σύλλογο από την πατρίδα της την Κρήτη. Άνθρωποι από το συγγενικό της περιβάλλον αναμένονται στην Κομοτηνή, για να παραλάβουν το σώμα της άτυχης φοιτήτριας.

“Καλό σου ταξίδι, Γεωργία… δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγράψουν τη θλίψη και αυτόν τον βουβό πόνο που νιώθουμε όλοι στην καρδιά μας… Καλό Παράδεισο να έχεις…Η πανεπιστημιακή κοινότητα της Σχολής και του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης συγκλονισμένη εκφράζει τη βαθιά της θλίψη και απευθύνει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια της φοιτήτριας για τον αδόκητο χαμό της”, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος