Τ. Καρούντζος: “Δημοσίευμα με έλλειψη ανθρωπιάς και ενσυναίσθησης”

Τ. Καρούντζος: “Δημοσίευμα με έλλειψη ανθρωπιάς και ενσυναίσθησης”Ως «προσβλητικό, απάνθρωπο και κατάπτυστο» χαρακτηρίζει ο πρόεδρος του Σωματείου Ατόμων με Αναπηρία Ροδόπης, κος Τρύφωνας Καρούντζος άρθρο του Χρήστου Γιανναρά, στην εφημερίδα Καθημερινή στο οποίο γινόταν αναφορά στα άτομα με αναπηρία ακοής και αλαλίας.

Τ. Καρούντζος: “Δημοσίευμα με έλλειψη ανθρωπιάς και ενσυναίσθησης”Όπως τονίζει στην σημερινή ανακοίνωσή του “το άρθρο του κ. Γιανναρά αντιτίθεται στους νόμους του ΟΗΕ, της ΕΕ, της χώρας μας, των ΑμεΑ και δείχνει έλλειψη ανθρωπιάς και ενσυναίσθησης.”

Παραθέτει μάλιστα ένα κομμάτι του άρθρου, που τον ενόχλησε και τον πρόσβαλε σφόδρα, όπως υποστηρίζει, έχει ως εξής: “Κάθε φορά, που η κρατική στην Ελλάδα τηλεόραση μεταδίδει την εκκλησιαστική λατρεία χωρίς λατρεύουσα εκκλησία, μόνο με μίαν άσχετη, σχεδόν κοσμική φιγούρα αορχηστή χειρονόμου στην οθόνη να παλεύει με γκριμάτσες και νοήματα, να κάνει κατανοητά τα δρώμενα και λεγόμενα σε κωφάλαλους (…) Δεν βρέθηκε ούτε ένας να διαμαρτυρηθεί ή να καγχάσει γι’ αυτή την κωμική παντομίμα, το ανθρωπάκι με τις γκριμάτσες και τα νοήματα που θέλει να κάνει «κατανοητή» την ιλιγγιώδη ποίηση της εκκλησιαστικής λατρείας.”

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος