Συνάντηση του Προέδρου της Κοινότητας Ιάσμου με τον Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης για το οδικό δίκτυο

Τα προβλήματα οδοποιίας της περιοχής που ανήκουν στην αρμοδιότητα της Περιφέρειας ΑΜΘ συζητήθηκαν σε συνάντηση του Προέδρου της Κοινότητας Ιάσμου κ. Ηλία Μπούκα με τον Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης κ. Νίκο Τσαλικίδη.

Όπως αναφέρεται σε σημερινή ανακοίνωση της Αντιπεριφέρειας Ροδόπης, όσον αφορά το κομμάτι της ασφάλτου από τη στροφή της πεσμένης γέφυρας μέχρι την παλαιά γέφυρα του Κομψάτου, τη λύση δίνει έργο που είναι σε εξέλιξη από την Περιφέρεια ενώ έχουν ξεκινήσει και οι απαραίτητες διαδικασίες υλοποίησης.

“Ένα έργο μείζονος σημασίας με επιτακτική την ανάγκη άμεσης αποκατάστασης αφού το εν λόγω τμήμα του πρωτεύοντος επαρχιακού δικτύου είναι κατεστραμμένο ενώ η κίνηση έχει πολλαπλασιαστεί μετά την λειτουργία των πλευρικών διοδίων και αποτελεί κίνδυνο για τους οδηγούς και τα οχήματα” τονίζεται στην ίδια ανακοίνωση.

Παράλληλα, στην συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης έγινε ενημέρωση από τον κ. Τσαλικίδη για τη δημοπράτηση, τα χαρακτηριστικά και το χρονοδιάγραμμα κατασκευής της νέας γέφυρας,

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος