Συνάντηση της νέας διοίκησης ΔΕΕΠ Ροδόπης με τον Ευρ. Στυλιανίδη

Συνάντηση με τον βουλευτή Ροδόπης, Ευρυπίδη Στυλιανίδη είχαν ο πρόεδρος και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής της ΝΔ Ροδόπης. Με επικεφαλής τον νέο πρόεδρο, Γιάννη Τζαμπάζη, συζήτησαν θέματα που αφορούν στην περιοχή της Ροδόπης και αναζητήθηκαν τρόποι ενίσχυσης της Θράκης και των ανθρώπων της.

«Η πρώτη μας προτεραιότητα ήταν η στήριξη του Δ.Π.Θ. που τα προηγούμενα χρόνια είχε δοκιμαστεί πάρα πολύ» ανέφερε ο κος Στυλιανίδης. Ο πρώην υπουργός στάθηκε στην κανονική λειτουργία του Κάθετου Άξονα, στην απόδοση του 12% επιδότησης του εργοδοτικού κόστος στους δικαιούχους σημειώνοντας: «Τους επόμενους μήνες πάνω από 100 εκ. θα επιστρέψουν στην αγορά της αν.Μ.Θ.».

Παράλληλα, ευχαρίστησε τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, κο Λιβανό, για την ενίσχυση των καπνοπαραγωγών, χαρακτηρίζοντας μεγάλη ένεση ρευστότητας τα 4,3 εκ. ευρώ -«είναι μια τόνωση για την αγορά της Ροδόπης»- είπε κάνοντας ειδική αναφορά στον καθοριστικό, όπως τον χαρακτήρισε, ρόλο της Ντόρας Μπακογιάννη και της αείμνηστης Φώφης Γεννηματά για την αίσια έκβαση της προσπάθειας.

Ο κ. Στυλιανίδης στάθηκε στην έναρξη εργασιών αποκατάστασης της Εγνατίας Οδού, και σημείωσε ότι συνεχίζεται η προσπάθεια διεκδίκησης του φράγματος του Κομψάτου, αλλά και στην επένδυση της ΤΕΡΝΑ με τη δημιουργία Μονάδας Ενέργειας η οποία θα δημιουργήσει, όπως είπε, 180 νέες θέσεις εργασίας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος