Συνάντηση εργασίας της Υπ. Παιδείας Ν. Κεραμέως με τον Ε. Στυλιανιδη

Συνάντηση εργασίας με την Υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως είχε ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στ. Στυλιανιδης. Συζήτησαν εφ’ όλης της ύλης για τις εξελίξεις στην Εκπαίδευση, αλλά και για θέματα που αφορούν στο Νόμο Ροδόπης, όπως η επιτάχυνση της κατασκευής των 11 νέων νηπιαγωγείων, η προοπτική δημιουργίας Προτύπου σχολείου στο Νομό, ο επαναπροσδιορισμός των δυσπρόσιτων σχολείων, η ενίσχυση και η επιμόρφωση του εκπαιδευτικού προσωπικού.

Συνάντηση εργασίας με την Υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως είχε ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στ. Στυλιανιδης.

Ο Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης παράλληλα συνάντησε και αντάλλαξε απόψεις για τα παραπάνω θέματα και με τους δύο Υφυπουργούς το Βασίλη Διγαλάκη για τις εξελικτικές προοπτικές του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου και την Σοφία Ζαχαράκη για την πρωτοβάθμια και τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Επίσης για διοικητικά θέματα συνεργάστηκε με τη Γενική Γραμματέα Σίσσυ Γκίκα.

Στην Υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως, στον αρμόδιο Υφυπουργό Β. Διγαλάκη και στον Πρόεδρο της Εθνικής Αρχής Ανώτατης Εκπαίδευσης Καθηγητή κ. Μήτκα, ο Θρακιώτης πολιτικός επέδωσε επιστολή στήριξης της Μελέτης-Πρότασης της Πρυτανικής Αρχής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου, με την οποία τεκμηριωμένα διεκδικεί τη ίδρυση τμήματος Εργοθεραπείας στην Κομοτηνή.

Η πρόταση ίδρυσης αυτού του τμήματος θα αξιολογηθεί αρμοδίως από την Εθνική Αρχή το επόμενο διάστημα. Μια θετική εξέλιξη θα συμπλήρωνε το γνωστικό πεδίο του ΤΕΦΑΑ και θα ενίσχυε μελλοντικά το φοιτητικό δυναμικό της πόλης κατά 400-500 νέους φοιτητές, που λόγω υποχρεωτικών παρακολουθήσεων θα έμεναν στην Κομοτηνή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ