Συνάντηση δημάρχου Μαρωνείας Σαπών με την Υφυπουργό Τουρισμού Σ. Ζαχαράκη

Στη συνάντηση του Ντίνου Χαριτόπουλου με την Υφυπουργό συζητήθηκαν, μεταξύ άλλων, ζητήματα σχετικά με την προώθηση, τον σχεδιασμό και την υλοποίηση προγραμμάτων τουρισμού στον Δήμο Μαρωνείας-Σαπών με έμφαση στην υλοποίηση ειδικών μορφών τουρισμού, ιδιαίτερα στην περιοχή της Μαρώνειας. Μάλιστα, ο Δήμαρχος κάλεσε την κ. Ζαχαράκη να επισκεφθεί την περιοχή για να διαπιστώσει και η ίδια τις δυνατότητες και τις προοπτικές της.

O  κ. Χαριτόπουλος είχε συναντήσεις στα υπουργεία Οικονομικών, Εσωτερικών και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, όπου προώθησε ζητήματα του Δήμου και εξασφάλισε δεσμεύσεις για έργα και δράσεις.

Επίσης,  μαζί με τον Βουλευτή Ροδόπης, Ευριπίδη Στυλιανίδη, συνάντησαν τον Πρόεδρο της Βουλής, Κωνσταντίνο Τασούλα, τον οποίον προσκάλεσαν να επισκεφθεί την περιοχή.

Τέλος, ο Δήμαρχος συνόδευσε στη Βουλή τους μαθητές και εκπαιδευτικούς του Διαπολιτισμικού Δημοτικού Σχολείου Σαπών στο πλαίσιο εκπαιδευτικού προγράμματος που πραγματοποιούν αυτές τις ημέρες στην πρωτεύουσα.

Με τους μαθητές και εκπαιδευτικούς συναντήθηκαν στη Βουλή και οι Βουλευτές Ροδόπης,  Ευριπίδης Στυλιανίδης και  Δημήτρης Χαρίτου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος