Συναντήσεις του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη στην Κομοτηνή

Διαδοχικές συναντήσεις με αστυνομικούς και κοινωνικούς φορείς στην πόλη της Κομοτηνής, είχε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, μετά από την έναρξη της εκπαίδευσης της Ομάδας Προστασίας Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων.

Αρχικά, σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης, συμμετείχε σε ευρεία σύσκεψη, παρουσία του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου, Μιχαήλ Καραμαλάκη, με τη συμμετοχή του Γενικού Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγου, Κωνσταντίνου Σκούμα, του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Υποστράτηγου Πασχάλη Συριτούδη και των Διευθυντών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ορεστιάδας, Αλεξανδρούπολης, Ροδόπης, Ξάνθης, Καβάλας και Δράμας.

Στο πλαίσιο της σύσκεψης, όπως αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση, “συζητήθηκαν θέματα ασφαλείας και προστασίας των συνόρων της χώρας, ενώ παράλληλα υπήρξε ενημέρωση για θέματα τοπικής εγκληματικότητας και σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν διαπιστώθηκε ότι υπάρχει σημαντική μείωση της εγκληματικότητας”.

Συναντήσεις του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη στην ΚομοτηνήΣτη συνέχεια, ο Υπουργός συναντήθηκε με τον σεβασμιότατο Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής, Παντελεήμων, τον περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Χρήστο Μέτιο, τον δήμαρχο Κομοτηνής, Ιωάννη Γκαράνη, και στελέχη της ΔΕΕΠ.

Ο Σεβασμιότατος υποδέχθηκε τον κ. Θεοδωρικάκο στην Mητρόπολη και ευχήθηκε στον Υπουργό, “ενίσχυση στην εκτέλεση των υψηλών καθηκόντων του”.

Μίλησαν, σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης, “για την νεοσύστατη Ομάδα Προστασίας Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων, την ανάγκη καθηγητές, φοιτητές και πανεπιστημιακό προσωπικό να νιώθουν ασφαλείς. Ιδιαίτερη αναφορά δόθηκε και σε θέματα που αφορούν προοπτικές της Κομοτηνής.”

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος