Συγχαρητήριo μήνυμα Δημάρχου Ξάνθης για τους επιτυχόντες

Θερμά συγχαρητήρια στα νέα παιδιά που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση εύχεται ο Δήμαρχος Ξάνθης Εμμανουήλ Τσέπελης βλέποντας, όπως σημειώνει “τους κόπους τους να επιβραβεύονται, μέσα στις ιδιαίτερες συνθήκες που ζούμε αυτό το διάστημα, στην κοινωνία μας”. Όπως τονίζει ο δήμαρχος Ξάνθης: “Η επιτυχία αυτή είναι ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή τους και εύχομαι οι γνώσεις και οι εμπειρίες που θα αποκομίσουν, να ανοίξουν ορίζοντες και προοπτικές, να φωτίσουν τους δρόμους του μέλλοντος τους”.

Στο ίδιο μήνυμα ο Δήμαρχος Ξάνθης τονίζει: “Συγχαρητήρια στους λειτουργούς της εκπαίδευσης και τους γονείς, οι οποίοι στις ιδιαίτερες συνθήκες που διαμόρφωσε η υγειονομική κρίση, στάθηκαν με υπομονή και δύναμη κοντά στα παιδιά τους, προσφέροντας απλόχερα, στήριξη στους αγώνες τους”. Και προσθέτει: ”

Σε όσους δεν πέτυχαν, προς το παρόν, τους στόχους τους, εύχομαι να διεκδικήσουν και πάλι με πίστη και αφοσίωση το αύριο, γνωρίζοντας ότι η ζωή είναι ένας διαρκής αγώνας που δείχνει τις κατευθύνσεις και μας οδηγεί σε δεκάδες επιλογές, που κάθε φορά, σταθμίζοντας τις συνθήκες, επιλέγουμε”.

Ειδική αναφορά κάνει ο δήμαρχος στους νεοεισερχόμενους στο Δ.Π.Θ. σημειώνοντας: “Καλωσορίζω, ταυτόχρονα στην Ξάνθη μας, τους επιτυχόντες στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και τους διαβεβαιώνω ότι, ο Δήμος Ξάνθης και η φιλόξενη τοπική μας κοινωνία, έχουν την αγκαλιά τους ανοιχτή και θα είναι δίπλα τους, σε κάθε τους βήμα”. Καταλήγοντας με τη σημείωση: “Όλοι εσείς είστε το μέλλον μας και εμείς είμαστε εδώ, έτοιμοι να σας δώσουμε τη σκυτάλη, για να διεκδικήσετε ακόμη πιο αποτελεσματικά, την πρόοδο και την ευημερία, της κοινωνίας μας”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος