Η ειδική στρεμματική ενίσχυση, μέτρο από την ΕΕ που υπάρχει για το μικρό κλήρο Αγροτών και θα μπορούσε να βρει εφαρμογή στον ορεινό όγκο της Θράκης, εντάχθηκε στο κάδρο υλοποίησης δράσεων, στο πλαίσιο του πορίσματος για την Ανάπτυξης της Θράκης, από την Διακομματική Επιτροπή.
Αυτό τόνισε μιλώντας στην ΕΡΤ ο Βουλευτής ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ- Ιλχάν Αχμέτ, ερωτηθείς για το θέμα.
Σημειώνεται πως ο κ. Ιλχάν την συγκεκριμένη πρόταση την έχει θέσει εδώ και καιρό σε αρκετούς υπουργούς Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων των τελευταίων δύο κυβερνήσεων.
Εξ άλλου ο κ. Ιλχάν, πέρα από το θέμα των 103 πολιτών που περιμένουν να πάρουν τα χρήματά τους από το Ελληνικό Δημόσιο για τις απαλλοτριώσεις του τμήματος του κάθετου άξονα, βάσει δικαστικών αποφάσεων από το 2018, για το οποίο κατέθεσε κοινοβουλευτική ερώτηση, παρακολουθεί και το θέμα της μη καταβολής αποζημιώσεων για τον διασυνδετήριο αγωγό Φυσικού Αερίου, για τα κτήματά τους, που παραχωρήθηκαν για την κατασκευή του.
Τέλος ο κ. Ιλχάν κατέθεσε χθες νέα επίκαιρη ερώτηση για την μη ενίσχυση με αστυνομικό προσωπικό της Αστυνομικής Δ/νσης Ροδόπης, από το Συμβούλιο Μεταθέσεων.
Σύνταξη: Βασιλική Μαχαίρα
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος