Στο πρώτο τρίμηνο του νέου έτους οι εργασίες των οδικών αξόνων για το νέο Νοσοκομείο από την Περιφέρεια

Δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας για το νέο Νοσοκομείο Κομοτηνής. Θα κατασκευασθεί κανονικά και σύμφωνα με όσα έχουν προβλεφθεί στο συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα.

«Έχει γίνει η δημοπράτηση του συμπλέγματος των οδικών αξόνων, κόμβου και φωτισμού πρόσβασης στο Νέο Νοσοκομείο. Το έργο είναι προϋπολογισμού 4 εκατ. ευρώ. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Ελεγκτικό Συνέδριο και στο πρώτο τρίμηνο του νέου χρόνου το έργο θα ξεκινήσει».
Αυτό τόνισε μιλώντας στην ΕΡΤ ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας, Κοινωνικών Πολιτικών και Πρόνοιας, Αριστείδης Μωυσιάδης.
Υπενθυμίζεται, πως μιλώντας στην ΕΡΤ ο Βουλευτής ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, ως εισηγητής της σύμβασης, είχε τονίσει πως το χρονοδιάγραμμα τρέχει ως το 2025, αν δεν γίνουν τα απαραίτητα συνοδά έργα υποδομών(οδικοί άξονες πρόσβασης, από την Περιφέρεια, ύδρευση, αποχέτευση, από το Δήμο Κομοτηναίων), το ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος- ΙΣΝ- το είχε ξεκαθαρίσει πως το έργο θα γίνει σε άλλη περιοχή. “Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει τίποτα, ούτε μια τσάπα, ούτε ένα μηχάνημα”, είχε δηλώσει ο κ. Ιλχάν, κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου. Το θέμα τέθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο, όπου τόσο ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Δημήτρης Καρασταύρου και ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ, Στράτος Τσακιρίδης, δήλωσαν πανέτοιμοι για τα έργα ύδρευσης και αποχέτευσης, τα οποία για να γίνουν πρέπει να υπάρχει το κτίριο.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος