Στην τελετή παράδοσης – παραλαβής των “ηνίων” του Δ΄ Σώματος Στρατού ο Οζγκιούρ Φερχάτ

Ο βουλευτής Ροδόπης της Νέας Αριστεράς Οζγκιούρ Φερχάτ παραβρέθηκε την Tετάρτη 15 Ιανουαρίου 2025 στην τελετή παράδοσης – παραλαβής της διοίκησης του Δ’ Σώματος Στρατού, η οποία πραγματοποιήθηκε στο στρατόπεδο Εμμανουήλ Αποστολίδη.

Κατά τη διάρκεια της τελετής ο Αντιστράτηγος Σταύρος Παπασταθόπουλος ολοκληρώνοντας με επιτυχία τη θητεία του ως διοικητή του Δ’ Σώματος Στρατού παρέδωσε τη διοίκηση στον Αντιστράτηγο Παναγιώτη Καβιδόπουλο. Ο Αντιστράτηγος Παπασταθόπουλος ανέλαβε τα καθήκοντα του διοικητή της 1ης Στρατιάς λαμβάνοντας ευχές για επιτυχία στη νέα του θέση.

Ο βουλευτής Οζγκιούρ Φερχάτ εξέφρασε τις ευχαριστίες του για την πρόσκληση στην τελετή και ευχήθηκε καλή επιτυχία στο νέο διοικητή στα καθήκοντά του. Επίσης, ο βουλευτής συνομίλησε επίσημα με τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Γεώργιο Κωστίδη.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος