Στην Κομοτηνή αύριο η Πρόεδρος της Δημοκρατίας

«Η Ξάνθη, η Θράκη γενικότερα, υπήρξε και πρέπει να συνεχίσει να αποτελεί παράδειγμα ισονομίας και ισοπολιτείας. Μια γέφυρα φιλίας, ένας τόπος πολυπολιτισμικός, όπου συμπολίτες μας με διαφορετικές θρησκείες συνυπάρχουν ειρηνικά και συνεργάζονται για την κοινή πρόοδο», δήλωσε σήμερα από τη Θράκη η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, κατά την αντιφώνησή της στην τελετή ανακήρυξής της σε επίτιμη δημότισσα Ξάνθης.

Αύριο Παρασκευή 29 Μαΐου η Πρόεδρος της Δημοκρατίας συνεχίζει την περιοδεία της στην Κομοτηνή. Σύμφωνα με το πρόγραμμα:
Στις 10.10 θα καταθέσει στεφάνι στο Μνημείο Πεσόντων Ηρώων. Στις 10.35 θα έχει συνάντηση με τοπικούς φορείς στην Τσανάκλειο Σχολή, Στις 11.50 συνάντηση με τον Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονα στην Μητρόπολη. Και στις 12.25 θα κάνει έναν μικρό περίπατο στο ιστορικό κέντρο. Στη συνέχεια θα έχει Συνάντηση με τις Πρυτανικές Αρχές και τους Κοσμήτορες στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Στη συνάντηση, που θα πραγματοποιηθεί στις 13:15 στο κτήριο Διοίκησης στην Πανεπιστημιούπολη Κομοτηνής με τον Πρύτανη του Δ.Π.Θ. Καθηγητή Χειρουργικής κ. Αλέξανδρο Χ. Πολυχρονίδη, θα παραβρεθούν οι Αντιπρυτάνεις και οι Κοσμήτορες των Σχολών του Ιδρύματος.

Το απόγευμα της Παρασκευής η κα Σακελλαροπούλου θα επισκεφτεί την Μονάδα Ανακύκλωσης Μπαταριών «Sunlight Recycling». Και στις 19.10 θα ξεναγηθεί στους χώρους του Οινοποιείου «Κίκονες». Ενώ το Σάββατο, λίγο πριν η πρόεδρος αναχωρήσει για την Ξάνθη θα επισκεφτεί τα «Θρακικά Εκκοκκιστήρια».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος