Στην Έκθεση Τουρισμού Φιλοξένια στην Θες/νικη, θα συμμετέχει η Περιφέρεια ΑΜ-Θ

Στην Έκθεση Τουρισμού Φιλοξένια θα συμμετέχει η Περιφέρεια ΑΜ-Θ, η οποία θα λάβει χώρα το επόμενο Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη. Αυτό τόνισε μιλώντας στην ΕΡΤ ο εντεταλμένος Σύμβουλος για τον Τουρισμό, Θανάσης Τσώνης.
Ο κ. Τσώνης αναφερόμενος στον σχεδιασμό για τη νέα τουριστική περίοδο, στάθηκε στον συνδυασμό των τουριστικών πακέτων, στην υπογραφή μνημονίων συνεργασίας, στη Χαρτογράφηση των μονοπατιών, στην ανάπτυξη του τουρισμού για ποδηλάτες και στον τουρισμό για 12 μήνες το χρόνο, με έμφαση στον συνδυασμό του πρωτογενούς τομέα και του τουρισμού, στη γαστρονομία και στην εμπειρία.
“Για πρώτη φορά η Περιφέρεια θα συμμετέχει σε τουριστική έκθεση στη Σουηδία, όπου εκεί θα αναδειχθεί η Ελλάδα, ως ο κατάλληλος τόπος για να περάσουν οι κάτοικοι της Βόρειας Ευρώπης το χειμώνα, κάνοντας τις διακοπές τους τότε και μειώνοντας το οικονομικό κόστος που θα δαπανούσαν λόγω της ενεργειακής κρίσης στη χώρα τους.”
Ιδιαίτερα για την Ροδόπη, έκανε αναφορά στην αξιοποίηση του Μεγάρου Μουσικής για δράσεις με Βαλκανικό χαρακτήρα, συνέδριο για τον τουρισμό, Μουσικό συνέδριο με το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και το ΔΠΘ, Φεστιβάλ Νέων Ελλάδας Βουλγαρίας κ.α.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος