Στη Σύσκεψη στο Μαξίμου και ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ Χρήστος Μέτιος

Στη χθεσινή σύσκεψη σύσκεψη του Μαξίμου, που έλαβε χώρα, λόγω της έξαρσης της πανδημίας, συμμετείχε και ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, Χρήστος Μέτιος.

Στη σύσκεψη τέθηκαν δύο θέματα, όπως οι θέσεις γιατρών που προκηρύσσονται και οι οποίες δεν καλύπτονται, καθώς υπάρχει έλλειψη γιατρών, αλλά και το θέμα με το χαμηλό ποσοστό εμβολιασμών στις περιοχές.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Μέτιος έθεσε προτάσεις για την επαναλειτουργία του Κέντρου Υγείας Αβδήρων στην Ξάνθη, μετά τις διαμαρτυρίες των κατοίκων και αναμένει τις απαντήσεις των αρμοδίων.
Στη σύσκεψη αποκλείστηκε το lock down, αλλά δεν αποκλείστηκε το κλείσιμο της εστίασης μετά από κάποια ώρα.
Ταυτοχρόνως ζητήθηκε από τους περιφερειάρχες να συνδράμουν μαζί με την αστυνομία στους ελέγχους που λέγεται πως θα είναι ιδιαιτέρως αυστηροί.

Στο μεταξύ οι νέες μολύνσεις στην Ανατολική Μακεδονία-Θράκη είναι:
• Δράμα 106
• Έβρος 167
• Θάσος 10
• Καβάλα 65
• Ξάνθη 97
• Ροδόπη 67

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος