Σωματείο ΑμεΑ Ροδόπης: Όλοι μαζί για «πρόσβαση» στη ζωή

Μια μεγάλη αγκαλιά έχει ανοίξει στην Κομοτηνή για το Σωματείο Ατόμων με Αναπηρία Ροδόπης: Δήμος, Περιφέρεια, Αρχές, Φορείς κι ελεύθεροι επαγγελματίες στηρίζουν με πράξεις καθημερινά τις πρωτοβουλίες που παίρνει το ΔΣ του Σωματείου στην προσπάθειά του να σταθεί αρωγός στα άτομα με αναπηρία όσο πιο πολύ μπορεί. Τελευταία συνδρομή αυτή των ΚΤΕΛ Κομοτηνής και των Αστικών.

Σωματείο ΑμεΑ Ροδόπης: Όλοι μαζί για «πρόσβαση» στη ζωή
Ο κος Τρύφωνας Καρούντζος στην ΕΡΤ Κομοτηνής 26-11-2021 09:21

«Έχουμε κοντά μας από την πρώτη στιγμή την τοπική κοινωνία» ανέφερε ο πρόεδρος του Σωματείου, ο κος Τρύφωνας Καρούντζος μιλώντας σήμερα ζωντανά στην ΕΡΤ Κομοτηνής και στην εκπομπή «Καθημερινές Ιστορίες» (26-11-2021) σημειώνοντας πως ήδη έχει πάρει το «πράσινο φως» από την δημοτική αρχή για την καταγραφή εκείνων των διαβάσεων που έχουν ανάγκη επιδιορθώσεων.

Παράλληλα, σύμφωνα με τον κο Καρούντζο, δρομολογείται η τοποθέτηση ειδικών ηχητικών φαναριών για τα άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα με την όρασή τους.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο πρόεδρος του Σωματείου στη σημαντική συμβολή του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής, του κ. Παντελεήμονα, της Διοικήτρια του Νοσοκομείου, της κας Μάγδας Γιαμουστάρη (σημειώνοντας ότι γίνεται μεγάλη προσπάθεια από το υγειονομικό προσωπικό για την εξυπηρέτηση των ΑμεΑ κάθε φορά που χρειάζεται και μάλιστα σε καιρό πανδημίας), ιδιωτών ιατρών, όπως της κας Βούλας Ελευθεριάδου, του αντιδημάρχου Δ. Πολιτειάδη, αλλά και δεκάδων άλλων πολιτών που στέκονται αρωγοί στις προσπάθειες του Σωματείου με κοινό στόχο όλων την πρόσβαση στη ζωή…

Τέλος, ο κος Καρούντζος δεν παρέλειψε για μια ακόμη φορά να απευθύνει έκκληση στα ΑμεΑ, στο συγγενικό τους περιβάλλον, αλλά και στους υπόλοιπους πολίτες να εμβολιαστούν κατά του Covid 19 σημειώνοντας ότι μαζί με τη χρήση μάσκας είναι η μόνη ασπίδα προστασίας που διαθέτουν στη «μάχη» αυτή με την πανδημία του κορονοϊού εκφράζοντας τον προβληματισμό του για τους μέχρι πρότινος αργούς ρυθμούς.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος