ΣΕΓΕ: Γυναικείο επιχειρηματικό φόρουμ στην Κομοτηνή

Ο Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδας διοργάνωσε ενημερωτική εκδήλωση για τις εξαγωγές στην Θεσσαλονίκη με ομιλήτριες γυναίκες επιχειρηματίες από διάφορα και ακριτικά μέρη της Ελλάδας.

Στο πλαίσιο αυτό θα διοργανωθούν Γυναικείες Επιχειρηματικές Αποστολές σε τρεις επιχειρηματικές ζώνες της Ευρώπης. Όπως τόνισε μιλώντας στην ΕΡΤ, η πρόεδρος του ΣΕΓΕ, Λίνα Τσαλνταμπάση, πρόκειται για χώρες, που είναι δεκτικές και εφαρμόζουν πολιτικές υποστήριξης προς την Γυναικεία Επιχειρηματικότητα.

Συγκεκριμένα, θα διοργανωθεί μια επιχειρηματική αποστολή στις χώρες της Βαλτικής και στις Σκανδιναβικές χώρες, αλλά και κάτι που θα ταιριάζει στο γυναικείο  επιχειρηματικό προφίλ στις Γερμανόφωνες χώρες.

Επιπλέον η κ. Τσαλνταμπάση ανέφερε την διοργάνωση μιας γυναικείας επιχειρηματικής αποστολής στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας 3- 5 Απρίλη. Στην αποστολή  θα συμμετέχουν γυναίκες επιχειρηματίες από την Βόρεια Ελλάδα, αλλά και την Βουλγαρία, στο πλαίσιο του διασυνοριακού προγράμματος INTERREG.

Τέλος, υπάρχει σχεδιασμός για ένα γυναικείο επιχειρηματικό φόρουμ στην Κομοτηνή, στις αρχές του καλοκαιριού, συγκεκριμένη ημερομηνία θα ανακοινωθεί, εφ’ όσον προσδιορισθούν οι Εθνικές Εκλογές.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος