Σε Ξάνθη και Ροδόπη ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σπήλιος Λιβανός

Στις Περιφερειακές Ενότητες Ξάνθης και Ροδόπης θα περιοδεύσει αύριο, Πέμπτη 29 Ιουλίου, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σπήλιος Λιβανός, όπου θα πραγματοποιήσει σειρά επισκέψεων (βλ. συνημμένο πρόγραμμα).

Στις 5 το απόγευμα, ο κ. Λιβανός θα παρουσιάσει τη νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική (ΚΑΠ) σε θεσμικούς και παραγωγικούς φορείς της Περιφέρειας, κατά τη διάρκεια ειδικής εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜΘ «Γεώργιος Παυλίδης», στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης (Διοικητήριο, Λεωφ. Δημοκρατίας 1, Κομοτηνή).

Λόγω των περιοριστικών μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας COVID-19, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων με φυσική παρουσία στην αίθουσα, ενώ οι υπόλοιποι προσκεκλημένοι θα συμμετέχουν διαδικτυακά.

Ο κ. Υπουργός θα κάνει δηλώσεις πριν την έναρξη της εκδήλωσης μπροστά στην είσοδο του κτιρίου, ενώ η εκδήλωση θα προβληθεί σε πραγματικό χρόνο από τον κεντρικό ιστότοπο της Περιφέρειας ΑΜΘ https://www.pamth.gov.gr/index.php/el/ σε banner που θα υπάρχει για αυτόν το σκοπό στην αρχική σελίδα.

Δείτε εδώ το πρόγραμμα του Υπουργού:Πρόγραμμα Περιοδείας ΥΠΑΑΤ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος