Σε ποιες περιοχές της Κομοτηνής θα γίνουν διακοπές ρεύματος την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου

Ο ΔΕΔΔΗΕ, προκειμένου να εκτελεστούν απαραίτητες εργασίες κατασκευής νέου δικτύου και συντήρησης του υφιστάμενου, θα προβεί σε διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος την Τετάρτη 08-01-2025, στην Κομοτηνή, ως εξής:

  • από τις 08:00 έως τις 08:30 και από τις 14:00 έως τις 14:30, στην ευρύτερη περιοχή του δημοτικού κλειστού γυμναστηρίου και της εβομαδιαίας λαϊκής αγοράς.
  • από τις 08:00 έως τις 14:30, από την οδό Αρχιεπισκόπου Χρυσοστόμου (περιοχή Φαΐκ) έως το 2ο χιλιόμετρο Κομοτηνής – Καρυδιάς (περιοχή Moto Star).

Το ρεύμα θα επανέλθει χωρίς προειδοποίηση ίσως και πριν από την προκαθορισμένη ώρα, γι’ αυτό τα δίκτυα και οι εγκαταστάσεις θα πρέπει να θεωρούνται ότι βρίσκονται συνέχεια υπό τάση.

Όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει μετά τη διακοπή να τους ελέγξουν αν περιστρέφονται όπως πριν.

Ο ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. σε ανακοίνωσή του αναφέρει οτι συμμερίζεται την ταλαιπωρία του κοινού και ζητά την κατανόησή του.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος