Σε Κομοτηνή, Μαρώνεια, Φανάρι και Κομψάτο ο Σεβασμιώτατος Παντελεήμων για την τελετή καθαγιασμού των υδάτων.
Σύμφωνα με την ανακοίνωσης της Μητρόπολης: “Σήμερα Παραμονή τῶν Θεοφανείων στις 05:00 το πρωί θα τελεστεί ο Όρθρος, η Λειτουργία του Μεγάλου Βασιλείου και ο Μέγας Αγιασμός.
Ὁ Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Κομοτηνής.
Αύριο εορτή των Αγίων Θεοφανείων, ο κ. Παντελεήμων θα τελέσει τον Όρθρο και τη Θεία Λειτουργία του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου (ώρα έναρξης 07:00), στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κομοτηνής και τον Μέγα Αγιασμό στις 10:30.
Στη συνέχεια θα χοροστατήσει στις τελετές καθαγιασμού των υδάτων:
Στις 11:15 στις δεξαμενές του Υδραγωγείου της ΔΕΥΑ Κομοτηνής, στις 12:00 στο λιμάνι Αγίου Χαραλάμπους της Μαρώνειας, στις 13:00 στο λιμάνι Φαναρίου, και στις 14:00 στον ποταμό Κομψάτο.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος