Σε Κομοτηνή και Ξάνθη αύριο ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

Περιοδεία σε Ξάνθη και Κομοτηνή θα πραγματοποιήσει αύριο ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σπήλιος Λιβανός, στο πλαίσιο των ενημερωτικών εκδηλώσεων που κάνει το υπουργείο σε όλες τις Περιφέρειες, για την Κοινή Γεωργική Πολιτική-ΚΓΠ. Αυτό είχε αναγγείλει σε συνέντευξη που είχε δώσει πριν λίγο καιρό στην ΕΡΤ Κομοτηνής και στην εκπομπή “Αθέατα-Δημοσιογραφικά” ο γενικός γραμματέας του υπουργείου, Κωνσταντίνος Μπαγινέτας.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, ο υπουργός θα είναι από σήμερα το βράδυ στην Κομοτηνή, αφού θα έλθει με την σημερινή βραδινή πτήση στο αεροδρόμιο Αλεξανδρούπολης.
Πιο συγκεκριμένα αύριο θα ξεκινήσει νωρίς το πρωί από την Κομοτηνή.
9.30: AΦIΞH Japan Tobacco -μετά θα αναχωρήσει για τον οικισμό της Ξάνθης Τοξότες, θα επισκεφθεί τη ΣΕΚΕ. Αμέσως μετά θα αναχωρήσει για τα Θρακικά Εκκοκκιστήρια και τον ΕΛΓΟ Δήμητρα, το μεσημέρι πριν τις 2.
Στις 16:30 θα μεταβεί στην Περιφέρεια, όπου θα συναντήσει τον Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ, Χρήστο Μέτιο.
Στις 5 το απόγευμα θα λάβει χώρα η ενημερωτική εκδήλωση για την ΚΓΠ. Η σύσκεψη θα γίνει στο κτίριο της παλιάς Νομαρχίας στην Κομοτηνή και θα συμμετέχουν μόνο όσοι έχουν προσκληθεί και ασχολούνται με τον Πρωτογενή τομέα.
Στη συνέχεια θα έχει συναντήσεις με καπνοπαραγωγούς. Την επίσκεψή του ο κ. Λιβανός θα ολοκληρώσει στην Κομοτηνή με μια απογευματινή συνάντηση με τα στελέχη της ΝΟΔΕ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος