Σε ισχύ από την Κυριακή των Βαΐων το Πασχαλινό ωράριο των καταστημάτων

Ξεκινά από την ερχόμενη Κυριακή των Βαΐων η ισχύς του Πασχαλινού ωραρίου στην Αγορά της Κομοτηνής.

Τα καταστήματα θα είναι ανοικτά την Κυριακή από τις 11 το πρωί με 3 το μεσημέρι. Την Μεγάλη Εβδομάδα τα Εμπορικά Καταστήματα θα είναι ανοικτά πρωί και απόγευμα και θα δέχονται το αγοραστικό κοινό.
Την Μεγάλη Παρασκευή θα είναι ανοικτά από το μεσημέρι στη 1 έως 5 το απόγευμα, ενώ το Μεγάλο Σάββατο από τις 8 το πρωί με 3 τα Εμπορικά, ενώ η Δημοτική Αγορά με τα οπωροκηπευτικά και τα κρέατα θα είναι και μέχρι τις αργά το απόγευμα στις 6-7μ.μ.

Ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Ένδυσης Υπόδησης, Γιώργος Κασάπης, ο οποίος μίλησε στο περιφερειακό πρόγραμμα της ΕΡΤ ΑΜ-Θ, υπογράμμισε, πως οι ανατιμήσεις δεν έχουν επηρεάσει τα ρούχα και τα παπούτσια, οι τιμές είναι σε όσο το δυνατόν ένα προσιτό επίπεδο, για να μπορέσει το αγοραστικό κοινό να ικανοποιήσει τις ανάγκες του.
“Σε μια από κοινού προσπάθεια με τους προμηθευτές μας και εμείς αποφασίσουμε να κρατήσουμε λόγω των δύσκολων συγκυριών τις τιμές σταθερές, για να μην επιδεινώσουμε κι άλλο την δεινή οικονομική κατάσταση των συμπολιτών μας. Φαίνεται αυτό πως θα αποδώσει, καθώς καταγράφεται μια κινητικότητα, ο κόσμος μπαίνει στα καταστήματα ρωτάει. Σίγουρα έχει ανάγκες, αλλά και σίγουρα έχει και ανάγκη να κάνει αγορές μετά από τα δύο δύσκολα χρόνια της πανδημίας. Είμαι αισιόδοξος πως ο κόσμος θα ανταποκριθεί, καθώς αποτυπώνεται αυτή η τάση. Καλούμε λοιπόν το αγοραστικό κοινό να σπεύσει στα καταστήματά μας, να δει τα είδη και να αγοράσει από τον τόπο του, καθώς έτσι ανακυκλώνεται το χρήμα και επιστρέφει σε εμάς, κρατώντας τις θέσεις εργασίας και δημιουργώντας κι άλλες. Τουλάχιστον αυτά τα 2 χρόνια περιορίστηκαν αρκετά οι διαρροές σε γειτονικές χώρες και αυτό είχε ως αποτέλεσμα την προτίμηση του κόσμου και την ενίσχυση των τοπικών αγορών”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος