Σάπες – Μ. Βασιλειάδης: Αναγκαία η επιστροφή των υπηρεσιών, ενίσχυσης των δομών και ανοίγματος των τραπεζικών καταστημάτων

Παρεμβάσεις της πολιτείας για την επιστροφή των υπηρεσιών που αποψιλώθηκαν αρχικά, μετεγκαστάθηκαν ή έκλεισαν οριστικά την τελευταία 15ετία ζητά ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης, ο κος Μιχάλης Βασιλειάδης αναφέροντας τον ουσιαστικό ρόλο που διαδραματίζουν στην εξυπηρέτηση των πολιτών.

Μιλώντας σήμερα 27-12-2022 στο www.ertnews.gr στάθηκε στο θέμα της ανεργίας και της οικονομικής δυσπραγίας υποστηρίζοντας ότι άφησαν το αποτύπωμά τους στην περιοχή. Σύμφωνα με τον ίδιο κρίνεται αναγκαίο, όσο ποτέ, ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο παρέμβασης του ΟΑΕΔ.

Μάλιστα ως πρώτο βήμα περιέγραψε την ενίσχυση του τοπικού γραφείου της υπηρεσίας. Σε ερώτηση εάν υπάρχει ήδη καταγεγραμμένη μελέτη για τον αριθμό των ανέργων στην περιοχή απάντησε αρνητικά συμφωνώντας πως είναι αναγκαίο προαπαιτούμενο.

Όσον αφορά στην επιστροφή των υπηρεσιών στάθηκε στην αποδυνάμωση και εν συνεχεία κλείσιμο της Δ.Ο.Υ., του ΙΚΑ, του Ειρηνοδικείου και των καταστημάτων των τραπεζών κινήσεις που δυσχέραιναν πολύ την εξυπηρέτηση των κατοίκων. «Για να καλυφθεί μια απόσταση από και προς την Κομοτηνή χρειάζεται ο ενδιαφερόμενος να διανύσει μια απόσταση ογδόντα (80) χιλιομέτρων», ανέφερε αποτυπώνοντας και γεωγραφικά την ανάγκη αυτή.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος