Σ. Πεχλεβάνη: Η αγορά της Κομοτηνής στηρίζεται αποκλειστικά στους ντόπιους

Ικανοποιημένη από τη κίνηση που σημειώνεται την περίοδο των θερινών εκπτώσεων δηλώνει η Σταυρούλα Πεχλεβάνη, πρόεδρος του Συλλόγου Ένδυσης Υπόδησης Κομοτηνής. «Πηγαίνουν καλά» δηλώνει χαρακτηριστικά και σημειώνει: «Όσο γίνονται γάμοι και βαπτίσεις συνεχίζει να καταγράφεται κίνηση ».

Παράλληλα, επισημαίνει πως τα ποσοστά έκπτωσης βαδίζοντας προς το τέλος των εκπτώσεων γίνονται μεγαλύτερα, και προσθέτει πως από τις 20 Αυγούστου και μετά θα αρχίζουν δειλά – δειλά στις βιτρίνες να εμφανίζονται και τα πρώτα Φθινοπωρινά είδη, έτσι οι εκπτώσεις στα καλοκαιρινά είδη θα είναι ακόμη μεγαλύτερες.
Συγκρίνοντας τη φετινή με την αντίστοιχη περσινή περίοδο υποστηρίζει πως η φετινή είναι καλύτερη εξηγώντας ότι: «Πέρσι ενώ είχαν ξεκινήσει δυναμικά και είχαν φτάσει σε ένα καλό σημείο, μετά, λόγω των νέων μέτρων, σταμάτησε η όποια δυναμική. Κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής κι ευχόμαστε να εξελιχθούν όλα καλά».

Αυτό που δεν σημειώνεται φέτος είναι κίνηση πελατών από άλλες πόλεις. «Το καλό είναι ότι δεν μετακινούνται και οι κάτοικοι της Κομοτηνής γιατί, όπως δεν έχουμε φοιτητές, αν «χάναμε» και τους ντόπιους πελάτες τα πράγματα θα ήταν πραγματικά πολύ δύσκολα», σχολιάζει και προσθέτει πως και στο 2021 έχουν στηριχτεί στους ντόπιους αποκλειστικά, χωρίς να απουσιάζει ένα πολύ πολύ μικρό ποσοστό επισκεπτών. «Θα θέλαμε να έχουμε και ξένους, τουρίστες, αλλά δυστυχώς τουριστική κίνηση δεν σημειώνεται.»

Οι εκπτώσεις τελειώνουν στις 31 Αυγούστου και όπως χαρακτηριστικά λέει η Πρόεδρος “όχι μόνο είναι πραγματικές οι εκπτώσεις, αλλά και πάρα πολύ καλές”. Το ίδιο θα συμβεί και το πρώτο 10ήμερο του Σεπτεμβρίου με δελεαστικές προσφορές στα φθινοπωρινά είδη. «Δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς», λέει, ευχόμενη να «είναι όλοι υγιείς».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος