Σ. Μελισσόπουλος: Όταν υπάρχουν συνεργασίες και καλές πρακτικές οι κοινωνίες προοδεύουν

Κοινή κάθοδο υπό τον Σάββα Μελισσόπουλο ανακοίνωσαν οι “4” δημοτικές παράταξης της αντιπολίτευσης στο Δήμο Ξάνθης

“Δυο χρόνια πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές και πρώτοι στην περιφέρεια της Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, κάνοντας την απλή αναλογική πράξη”, όπως δηλώνουν αμέσως μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας. Η συνεργασία δημιούργησε μια κινητικότητα στα θέματα της τοπικής αυτοδιοίκησης και ένα δημιουργικό τετελεσμένο.
Πρόκειται για τις εξής παρατάξεις:
Σάββας Μελισσόπουλος – Ξάνθη για ΟΛΟΥΣ
Ιωάννης Παπαχρόνης- Αγάπη για την Ξάνθη μας
Γιώργος Χατζηθεοδώρου – Πολίτες για την Ξάνθη
Πασχάλης Λύρατζης- Νέα Ξάνθη

Ο Επικεφαλής πλέον της συνεργασίας των τεσσάρων παρατάξεων στο Δήμο Ξάνθης, Σάββας Μελισσόπουλος, μίλησε στην ΕΡΤ Κομοτηνής και στο περιφερειακό πρόγραμμα -ΡΑΔΙΟΔΙΑΔΡΟΜΗ -Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης και στον Δημοσιογράφο Σαμή Καραμπουγιούκογλου, λέγοντας πως, “Εμείς ακούσαμε τις ανάγκες της κοινωνίας και είπαμε ότι πλέον δεν πρέπει να ακολουθήσουμε της πολιτικές συνήθειες. Πως είναι νωρίς και οτιδήποτε άλλο και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να καθίσουμε όλοι μαζί να δουλέψουμε, από την στιγμή που και ως προϊόν συνεργασίας με βάση τις προηγούμενες εκλογές και την απλή αναλογική. Δύο χρόνια τώρα διαπιστώσαμε πως δεν έχουμε καμία διαφορά μεταξύ μας και ότι εργαζόμαστε όλοι για το καλό του τόπου. Μπορούμε να προσφέρουμε ακόμα και σε ένα επίπεδο προτάσεων, προγραμμάτων, σχεδίων για την επομένη μέρα στην πόλη και πραγματικά διαπιστώσαμε ότι την ίδια δουλειά θα κάναμε αν η δημοτική αρχή και η προηγούμενη δημοτική αρχή δεν είχε επιλέξει αυτό τον μοναχικό δρόμο του-εμείς αυτό που θέλουμε θα κάνουμε και με βάση της βοήθειες που υπήρχαν και από το εκλογικό σύστημα”.

“Νομίζω ότι βρισκόμαστε σε μια περίοδο που πραγματικά απαντάει στην ανάγκη της κοινωνίας, ‘όλοι μαζί κάποια στιγμή να εργαστείτε αφήστε τα κομματικά έξω και καθίστε να δουλέψετε για το καλό της πόλης’”, τόνισε ο κ. Μελισσόπουλος.

Ο κ. Μελισσόπουλος κατέθεσε την κοινή διαπίστωση των 4 επικεφαλής πως η πόλη μένει πίσω και βαλτώνει. Υπογράμμισε πως “ενώ υπάρχει ένας πακτωλός χρημάτων που διατίθεται μόνο σε αγαθά και υπηρεσίες, πρόσκαιρες δηλαδή δαπάνες, οι οποίες δεν γνωρίζω εάν ουσιαστικά θωρακίζουν την πόλη της Ξάνθης”.

Καταληκτικά ο κ. Μελισσόπουλος υπογράμμισε πως ήλθε η εποχή που πέρα από τις διαφορετικές ιδεολογικές αφετηρίες, καλό είναι να μην φοβόμαστε να συνευρεθούμε σε ένα χώρο μαζί άνθρωποι για να παλέψουμε για το καλό του τόπου για το καλό της κοινωνίας, που δεν αντέχει να βλέπει τα νέα παιδιά να μεταναστεύουν. «Βλέπω ότι όταν υπάρχουν μεγάλες συνεργασίες και καλές πρακτικές οι κοινωνίες προοδεύουν», τόνισε καταλήγοντας ο κ. Μελισσόπουλος.
Η συνέντευξη του κ.Μελισσόπουλου ΕΡΤ Κομοτηνής

Σ. Μελισσόπουλος: Όταν υπάρχουν συνεργασίες και καλές πρακτικές οι κοινωνίες προοδεύουνΑπό την πλευρά του ο κ. Χατζηθεοδώρου, τόνισε πως η συγκεκριμένη εξέλιξη ήταν το επιστέγασμα μιας συνεργασίας μεταξύ των παρατάξεων της μειοψηφίας, “… όπως όριζε το πνεύμα της απλής αναλογικής, η οποία γρήγορα καταργήθηκε από τον τότε υπουργό Τάκη Θεοδωρικάκο”.

Η συνέντευξη του κ.Χατζηθεοδώρου ΕΡΤ Κομοτηνής
Σύνταξη κειμένου: Σαμή Καραμπουγιούκογλου
Ανάρτηση: Βασιλική Μαχαίρα

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος