Ροδόπη:Ανυπάκουος οδηγός και καλυμμένες με ορμητικούς χειμάρρους Ιρλανδικές Διαβάσεις

Ανυπακοή σε σήμα στάσης αστυνομικών υπαλλήλων επέδειξε οδηγός διερχόμενου αυτοκινήτου λίγο πριν την Ιρλανδική Διάβαση του Μωσαϊκου στο Δήμο Ιάσμου. Όχι μόνο δεν συμμορφώθηκε με τις υποδείξεις αναζητώντας άλλη οδό, αλλά θέλησε να περάσει από την Ιρλανδική Διάβαση, η οποία, όπως όλες στην Ροδόπη, είναι καλυμμένη με νερό μετά την έντονη βροχόπτωση που προηγήθηκε επί δύο 24ωρα. Λίγα μέτρα πιο κάτω, όμως, σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, φερόμενος πιο συνετά, χωρίς να αναλάβει το ρίσκο της διέλευσης, εγκατέλειψε το όχημα του και διέφυγε πεζός προς άγνωστη κατεύθυνση. Ο οδηγός αναζητείται από τις αστυνομικές αρχές, σύμφωνα με επιβεβαίωση της Α.Δ.Ροδόπης.

Ροδόπη:Ανυπάκουος οδηγός και καλυμμένες με ορμητικούς χειμάρρους Ιρλανδικές Διαβάσεις
Φώτο: Βασίλης Παπαβασιλείου

Ιρλανδικές διαβάσεις – απαγορεύεται η διέλευση
Αξίζει να σημειωθεί ότι απαγορεύτηκε η διέλευση οχημάτων από τις Ιρλανδικές διαβάσεις για λόγους προστασίας με απόφαση της Ελληνικής Αστυνομίας .Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είναι οι πολίτες και να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις. Οι Αρμόδιες υπηρεσίες της ΠΕ Ροδόπης με την Πολιτική Προστασία βρίσκονται σε ετοιμότητα για κάθε ενδεχόμενο, κάνοντας, όπου επιβάλλεται ελέγχους, σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης, κο Νίκο Τσαλικίδη.

Ετοιμότητα στο Δήμο Κομοτηνής
Οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Κομοτηνής, ενόψει έντονων καιρικών φαινομένων (πλημμύρες, χιόνια και παγετός) που ενδέχεται να εμφανισθούν τη χειμερινή περίοδο 2020-2021 βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα, όπως διαπιστώθηκε σε πρόσφατη συνεδρίαση των εμπλεκομένων της Πολιτικής Προστασίας. «Με εντολή δημάρχου βρισκόμαστε σε πλήρη ετοιμότητα με προσωπικό και μηχανήματα σύμφωνα με τις ενέργειες που προβλέπονται από τα εγκεκριμένα σχέδια αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών σε περίπτωση πλημμύρας, χιονοπτώσεων παγετού» ανέφερε ο ενταταλμένος για θέματα Πολιτικής Προστασίας δημοτικός Σύμβουλος Θέμης Τζενετίδης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος