Ροδόπη: «Βούλιαξαν» με χιλιάδες λουόμενους Φανάρι, Αρωγή και Μέση

«Βούλιαξε» το Φανάρι. Χιλιάδες λουόμενοι αναζήτησαν στο Θρακικό Πέλαγος και στις παραλίες του Φαναρίου, της Αρωγής και της Μέσης δροσερά «καταφύγια». Αμέτρητα τα αυτοκίνητα εκατέρωθεν του οδικού δίκτυο, κατά μήκος της παραλιακής ζώνης του πιο πολυσύχναστου καλοκαιρινού προορισμού της Ροδόπης, «μαρτυρούσαν» το πλήθος των επισκεπτών που θέλησε έτσι να αποφύγουν την άνοδο του υδράργυρου και τις «ασφυκτικές», λόγω της ζέστης, συνθήκες των πόλεων.

Ροδόπη: «Βούλιαξαν» με χιλιάδες λουόμενους Φανάρι, Αρωγή και ΜέσηΛουόμενοι από την Ελλάδα και το Εξωτερικό. Εκδρομείς της μίας ημέρας από τη γειτονική Βουλγαρία, αλλά και επισκέπτες από τους γειτονικούς Νομούς, Ξάνθης και Έβρου, συν σταθερά οι κάτοικοι της Κομοτηνής και των οικισμών της Ροδόπης, κατέκλυσαν τα αναψυκτήρια, γέμισαν τις ομπρέλες του δήμου ή κάλυψαν με δικό τους εξοπλισμό τον εναπομείναντα ελεύθερο χώρο βρίσκοντας μια φθηνότερη επιλογή “διαφυγής”.

Άτομα όλων των ηλικιών, μικρά παιδιά, νέοι, γονείς και ηλικιωμένοι αξιοποίησαν την Κυριακάτικη αργία παραμένοντας από νωρίς το πρωί έως αργά το απόγευμα στις παραλίες της περιοχής.

Ροδόπη: «Βούλιαξαν» με χιλιάδες λουόμενους Φανάρι, Αρωγή και ΜέσηΙδιαίτερο τόνο έδωσαν και σήμερα οι μετανάστες που έχουν επιστρέψει από τις χώρες όπου εργάζονται κάνοντας χρήση της καλοκαιρινής τους άδειας κατακλύζοντας στην κυριολεξία τις παραλίες. Oι επαγγελματίες της περιοχής, όπως χαρακτηριστικά δηλώνουν, «τις τελευταίες δέκα ημέρες νιώθουν το φετινό καλοκαίρι».

Παραφωνία, αλλά πολύ ουσιαστική, η έλλειψη σοβαρών υποδομών δημόσιων τουαλετών για την εξυπηρέτηση τόσο κόσμου, που σταθερά κάθε καλοκαίρι επιλέγει την περιοχή για τα θαλασσινά του μπάνια.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος