Ροδόπη: Βοήθεια στους πυρόπληκτους από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ιάσμου

Στο πλευρό των πυρόπληκτων της Εύβοιας, αλλά και των δυνάμεων που επιχειρούν στέκεται ο πολιτιστικός Σύλλογος Ιάσμου. Ήδη φρόντισε για την αποστολή νερών. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του οι υπεύθυνοι του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιάσμου επικοινώνησαν με τον Δήμο Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας, με την Αντιπεριφέρεια Εύβοιας και με το Επιμελητήριο Εύβοιας εκφράζοντας την διάθεσή του για αποστολή υλικής βοήθειας για τις δύσκολες ώρες που βιώνουν οι κάτοικοι αλλά και για όσους επιχειρούν στις πυρόπληκτες περιοχές.

Αναλυτικότερα, η ανακοίνωση του Πολιτιστικού συλλόγου έχει ως εξής:
“Στο πλαίσιο κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης ο Πολιτιστικός σύλλογος Ιάσμου επικοινώνησε με τον Δήμο Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας, με την Αντιπεριφέρεια Εύβοιας και με το Επιμελητήριο Εύβοιας εκφράζοντας την διάθεσή του για αποστολή υλικής βοήθειας για τις δύσκολες ώρες που βιώνουν οι κάτοικοι αλλά και για όσους επιχειρούν στις πυρόπληκτες περιοχές.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε δημόσια τον Όμιλο Σκλαβενίτη και τον Υπεύθυνο του καταστήματος της Χαλκίδας για τον άψογο και απόλυτο συντονισμό μαζί μας ώστε να φτάσει σε πρώτη φάση η βοήθεια σε νερά στο σημείο συλλογής έγκαιρα και με ασφάλεια σε ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες (αδυναμία τηλεφωνικής επικοινωνίας λόγω καταστροφών,δυσκολία στην τροφοδοσία των μάρκετ λόγω κλεισίματος δρόμων).
Δηλώνουμε παρών να συνδράμουμε στο βαθμό που μπορούμε.”

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος