Ροδόπη-Τζ.Ιμάμογλου: Δημοπρατήθηκε το έργο της ανακατασκευής του οδικού δικτύου Ίασμος – Κοπτερό

“Λίφτινγκ” στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της Ροδόπης, αλλά και σε σημεία της Εθνικής Οδού, από τα πεδινά έως τα ορεινά της Περιφερειακής Ενότητας βρίσκονται σε εξέλιξη με πρωτοβουλία της Περιφέρειας.

Όπως δήλωσε στο www.ertnews.gr ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Παρακολούθησης Εφαρμογής Δράσεων Ανάπτυξης Ορεινών Περιοχών, Τζιχάν Ιμάμογλου, Περιφερειακός Σύμβουλος της Π.Ε. Ροδόπης ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες αποκατάστασης φθορών, κοπής χόρτων, κλαδιών, καθαρισμού ρεμάτων,ασφαλτοστρώσεων κ.α. προϋπολογισμού πέντε (5) εκατομμυρίων ευρώ. Ενώ θα ακολουθήσει και μια δεύτερη φάση.

«Ολοκληρώθηκε η ωρίμανση των έργων αυτών, απομένει οι ανάδοχοι εργολάβοι να τηρήσουν τις συμφωνίες. Σε περίπτωση που δεν το κάνουν, τότε έχουν οριστεί σχετικές ρήτρες τόσο για τη διασφάλιση των χρημάτων που δαπανώνται, όσο και για τη συνέχιση και ολοκλήρωση της υλοποίησης των έργων» είπε.
Παράλληλα, σημείωσε ότι δημοπρατήθηκε το έργο της ριζικής ανακατασκευής – επαναχάραξης που συνδέει τον Ίασμο με το Κοπτερό, προϋπολογισμού 4,8 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ επίκειται η δημοπράτησή του.

«Τα έργα θα συνεχιστούν» σημείωσε ο κος Ιμάμογλου εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι θα αξιοποιηθούν με τον καλύτερο τρόπο οι διαθέσιμοι μέσω του ΕΣΠΑ πόροι καταλήγοντας με τη σημείωση ότι: «Έπονται και άλλες παρεμβάσεις στον ορεινό όγκο που θα απαντούν στα ζητήματα των κατοίκων της περιοχής » και την υπόσχεση ότι θα υπάρξουν σύντομα ανακοινώσεις από τον Περιφερειάρχη.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος