Ροδόπη: Τρεις ηλεκτρολόγοι όλοι κι όλοι στον δήμο για τις ανάγκες της πόλης και των οικισμών

Τρεις ηλεκτρολόγοι όλοι κι όλοι έχουν επωμιστεί το βάρος της τοποθέτησης του χριστουγεννιάτικου διακόσμου στην Κομοτηνή, στην πόλη και στους οικισμούς.

Το πρόβλημα της έλλειψης προσωπικού το ζούνε έντονα τις ημέρες αυτές, καθώς εκτός από τις εργασίες στολισμού έχουν και την κάλυψη – επιδιόρθωση των όποιων βλαβών παρουσιάζονται.

Μιλώντας σήμερα 8-12-2022 στο www.ertnews.gr ο κος Ελευθέριος Ανέστης σημείωσε ότι πριν λίγα χρόνια ήταν δέκα (10) στον αριθμό. «Έχουν μείνει μόνο τρεις για όλες τις ανάγκες του δήμου, πόλης και οικισμών» είπε. Μάλιστα και φέτος για τη στήριξη της προσπάθειας της τοποθέτησης του χριστουγεννιάτικου διακόσμου κρίθηκε σκόπιμη η συνδρομή εργολαβίας.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κος Ελευθέριος Ανέστης «τρεις άνθρωποι θα τρέξουν για μια λάμπα που θα καεί στην Αρωγή και τα ίδια για μια λάμπα στη Γρατινή, οπότε είναι εύλογο να υπάρχουν προβλήματα και καθυστερήσεις».

Όπως τόνισε: «Δεν υπάρχει Τμήμα που να μην έχει ελλείψεις, με πρώτες αυτές στα τμήματα καθαριότητας και πρασίνου». Ενδεικτικά ανέφερε ότι όλο το εργατοτεχνικό προσωπικό του δήμου (ηλεκτρολόγοι, υδραυλικοί, εργατοτεχνίτες κ.α.) είναι δέκα άτομα, μόνιμοι και με συμβάσεις ιδιωτικού δικαίου για τις ανάγκες ενός δήμου 65.000 κατοίκων.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος