Ροδόπη: Το θέμα των εμβολιαστικών κέντρων επαναφέρει ο δήμαρχος Αρριανών

Ο Δήμαρχος Αρριανών, Ριτβάν Αμέτ, σε συνέχεια της επιστολής του της 10ης Δεκεμβρίου, απευθύνθηκε εκ νέου στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, τον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια, και την πρόεδρο της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, Μαρία Θεοδωρίδου, για να επαναφέρει το θέμα της λειτουργίας εμβολιαστικών κέντρων εντός των διοικητικών ορίων του Δ. Αρριανών.

Ροδόπη: Το θέμα των εμβολιαστικών κέντρων επαναφέρει ο δήμαρχος ΑρριανώνΣτην επιστολή του αναφέρει ότι στο Εθνικό Επιχειρησιακό Σχέδιο Εμβολιασμών – Επιχείρηση «Ελευθερία» για την εμβολιαστική κάλυψη του πληθυσμού για την COVID-19 δεν έχει προβλεφθεί κάποιο εμβολιαστικό κέντρο ανάμεσα στα περιφερειακά ιατρεία του Δήμου Αρριανών. “Η επιλογή αυτή δυσχεραίνει σημαντικά την προσπάθεια των δημοτών μας για εμβολιαστική κάλυψη καθώς με δεδομένο τις πολύ μεγάλες χιλιομετρικές αποστάσεις καθίσταται δύσκολη η μετακίνησή τους.

Στην προσπάθεια όλων μας για να πετύχουμε το συντομότερο δυνατό ανοσία στον γενικό πληθυσμό και να επιταχύνουμε τους ρυθμούς εμβολιασμού μεταξύ των δημοτών μας, κρίνουμε σκόπιμο να δοθεί η δυνατότητα να λειτουργήσουν εμβολιαστικά κέντρα στην περιοχή μας”, αναφέρεται στην επιστολή.

Για τον λόγο αυτό ο δήμαρχος ζητά να επανεξεταστεί σοβαρά η επιλογή των εμβολιαστικών κέντρων στην περιοχή του Δ. Αρριανών ώστε να επιλεγεί η καλύτερη δυνατή λύση για την εξυπηρέτηση των πολιτών και εν τέλει, όπως λέει, την προστασία της δημόσιας υγείας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος