Ροδόπη: Το καλοκαίρι συνεχίζεται στην παραλιακή ζώνη

“Όλα τα πήρε το καλοκαίρι”: Χαλαρότητα, νωχελικότητα κι ελεύθερες περισσότερες ώρες για την πλειοψηφία των κατοίκων της Ροδόπης. Ωστόσο, τους επισκέπτες τους άφησε, καθώς η προσέλευση ντόπιων λουόμενων και βαλκάνιων επισκεπτών συνεχίστηκε και αυτό το Σαββατοκύριακο.

Εκατοντάδες ήταν οι επισκέπτες που πέρασαν έστω για λίγο από την Παραλιακή Ζώνη της Ροδόπης με το Φανάρι να μονοπωλεί για μια ακόμη φορά το ενδιαφέρον. Όπως δηλώνουν στο www.ertnews.gr ασχολούμενοι με τον τουρισμό τα δωμάτια σε ξενοδοχεία και καταλύματα παρουσιάζουν πληρότητα που ξεπερνά το 80% και για το μήνα Σεπτέμβριο.

Ροδόπη: Το καλοκαίρι συνεχίζεται στην παραλιακή ζώνη«Εκδρομείς που επέλεξαν να ακολουθήσουν όχι την κοσμοσυρροή του Αυγούστου, αλλά την γλυκύτητα του Σεπτεμβρίου για να γνωρίσουν και να απολαύσουν την ομορφιά της περιοχής» σημειώνει επαγγελματίας και εξηγεί ότι οι « Ανάπαυλες αυτές κρατούν μέν λίγο, αλλά η συνολική κινητικότητα παρατείνει την τουριστική περίοδο που τόσο έχουμε ανάγκη στον τόπο μας».

Έτσι, τουριστικές επιχειρήσεις, εστίασης , αναψυχής και αναψυκτήρια παραθαλάσσια συνέχισαν κανονικά τη λειτουργία τους, ομοίως συνεχίστηκε και η εργασία των εργαζομένων στους χώρους αυτούς . Όπως και η προσέλευση λουομένων από τι γειτονικές πόλεις: Ξάνθη, Κομοτηνή ακόμη και από την Αλεξανδρούπολη.

Ένα Σαββατοκύριακο που τουλάχιστον οι γνωστοί παραθαλάσσιοι προορισμοί της Ροδόπης ένιωσαν το διήμερο που πέρασε- για κάποιες ώρες- σαν να βρίσκονται στην καρδιά του καλοκαιριού.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος