Ροδόπη: Το Δ.Σ. της Ένωσης Στρατιωτικών αν.Μ.Θ. στον αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (Ε.Σ.ΠΕ.Α.Μ/Θ), συναντήθηκε με τον Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης κ. Νικόλαο Τσαλικίδη στο πλαίσιο των επαφών της Ένωσης με τους θεσμικούς παράγοντες της Περιφέρειας, για την ανάδειξη των προβλημάτων που απασχολούν τους Έλληνες Στρατιωτικούς.

Ροδόπη: Το Δ.Σ. της Ένωσης Στρατιωτικών αν.Μ.Θ. στον αντιπεριφερειάρχη ΡοδόπηςΣτην συνάντηση παραβρέθηκε εκ μέρους του Δ.Σ. της Ένωσης, ο Πρόεδρος της Ε.Σ.ΠΕ.Α.Μ/Θ Νικόλαος Παναγιωτίδης, ο Αναπλ. Γενικός Γραμματέας Στυλιανός Πουρναράκης, και ο εκλεγμένος Αντιπρόσωπος της ΕΣΠΕΑΜ/Θ στην ΠΟΜΕΝΣ, Χρήστος Μαργαρίτης.

Ο κ. Νικόλαος Τσαλικίδης καλωσόρισε εγκάρδια τον Πρόεδρο και τα Μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης και τόνισε τον σημαντικό ρόλο των Ενόπλων Δυνάμεων στην διατήρηση της Εθνικής μας κυριαρχίας και ομοψυχίας και αναφέρθηκε στη συνεχή κοινωνική προσφορά τους, στον καιρό της ειρήνης διαβεβαιώνοντας δε ότι η τοπική κοινωνία και οι αρχές που την εκπροσωπούν, τιμούν τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Δ.Σ., ενημέρωσαν αναλυτικά τον κύριο Νικόλαο Τσαλικίδη για τα προβλήματα του Κλάδου των Στρατιωτικών και διατύπωσαν τις θέσεις και προτάσεις της Ε.Σ.ΠΕ.Α.Μ/Θ, σε θέματα που άπτονται κοινού ενδιαφέροντος και ταλανίζουν τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ροδόπη: Το Δ.Σ. της Ένωσης Στρατιωτικών αν.Μ.Θ. στον αντιπεριφερειάρχη ΡοδόπηςΕπιπλέον ο Πρόεδρος της ΕΣΠΕΑΜ/Θ Νίκος Παναγιωτίδης ενημέρωσε τον κύριο Αντιπεριφερειάρχη, για την πρόταση που κατέθεσε με την ιδιότητα του Αντιπροέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών στην Περιφέρεια ΑΜΘ για την διεξαγωγή του Πανελλήνιου Συνεδρίου της Ομσπονδίας για το έτος 2022 στην Αλεξανδρούπολη.

Ο κύριος Τσαλικίδης χαρακτήρισε ως πολύ σωστή και αναγκαία την υλοποίηση της πρότασης της ΕΣΠΕΑΜ/Θ και δεσμεύθηκε ότι θα την στηρίξει σθεναρά στις αρμόδιες επιτροπές της Περιφέρειας. Πρότεινε δε επιπρόσθετα την διαξαγωγή δράσεων της ΠΟΜΕΝΣ και στην περιοχή της Κομοτηνής.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος