Ροδόπη: Συνελήφθησαν διακινητές και μη νόμιμοι μετανάστες

Συνελήφθησαν διακινητές στη Ροδόπη οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες. Ειδικότερα, στην επαρχιακή οδό Ιασίου – Αρριανών, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, συνέλαβαν διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα τρεις (3) μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι ο οδηγός – διακινητής προηγουμένως δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών, ανέπτυξε ταχύτητα και στη συνέχεια ακινητοποίησε το όχημα επιχειρώντας να διαφύγει πεζός, χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Στην παλαιά Εθνική Οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, ένας άλλος διακινητής συνελήφθη καθώς μετέφερε παράνομα στην ενδοχώρα έξι (6) μη νόμιμους μετανάστες. Ο οδηγός – διακινητής δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα, πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς, ενώ στη συνέχεια το όχημα ακινητοποιήθηκε και ο δράστης διέφυγε πεζός σε θαμνώδη περιοχή, πλην όμως εντοπίστηκε και συνελήφθη από τους αστυνομικούς.

Σήμερα Παρασκευή 11 Ιουνίου, σε οικισμό της Ροδόπης, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, συνέλαβαν τον τρίτο διακινητή, διότι οδηγώντας Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο μετέφερε παράνομα στην ενδοχώρα έξι (6) μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι ο οδηγός – διακινητής δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα, πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς, ενώ στη συνέχεια το όχημα ακινητοποιήθηκε σε αγροτική περιοχή μετά από εκτροπή χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός. Ο δράστης επιχείρησε να διαφύγει πεζός χωρίς να τα καταφέρει καθόσον ακινητοποιήθηκε, αντιστεκόμενος στη σύλληψή του.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε επίσης ότι το παραπάνω όχημα είναι καταχωρημένο από τις Αρχές της Βουλγαρίας ως κλεμμένο.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ