Ροδόπη: Συνελήφθη ένας διακινητής και 8 μετανάστες

Συνελήφθη στη Ροδόπη ένας διακινητής ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας,οκτώ μη νόμιμους μετανάστες. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας χθες το απόγευμα, σε αγροτική οδό της Ροδόπης, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης συνέλαβαν τον έναν δράστη, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα οκτώ (8) μη νόμιμους μετανάστες.

Στην ίδια ανακοίνωση σημειώνεται ότι το όχημα αρχικά δεν σταμάτησε σε σήμα στάσης των αστυνομικών στην επαρχιακή οδό Ιάσμου – Ξάνθης και ανέπτυξε ταχύτητα, ενώ στη συνέχεια κινήθηκε σε αγροτική οδό, όπου ακινητοποιήθηκε σε αδιέξοδο.

Ακολούθως, στην προσπάθεια του διακινητή να διαφύγει ανέπτυξε εκ νέου ταχύτητα με το παραπάνω όχημα και εμβόλισε περιπολικό, χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός, ενώ τελικά ο δράστης ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς αντιστεκόμενος κατά τη σύλληψη.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι το Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο έφερε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας, ενώ ο δράστης στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος