Συνελήφθη στην Εγνατία Οδό Ξάνθης – Κομοτηνής, από αστυνομικούς των Τμημάτων Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου και Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, ένας αλλοδαπός, ο οποίος προωθούσε παράνομα στο εσωτερικό της χώρας παράτυπους μετανάστες.
Αναλυτικότερα, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, το πρωί της Παρασκευής οι αστυνομικοί συνέλαβαν το άτομο, διότι το εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα πέντε παράτυπους μετανάστες.
Σύμφωνα με την αστυνομία, ο οδηγός – διακινητής δε συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς, ενώ στη συνέχεια το όχημα ακινητοποιήθηκε και ο οδηγός επιχείρησε να διαφύγει πεζός, πλην όμως συνελήφθη από τους αστυνομικούς.
Επισημαίνεται επίσης ότι ο δράστης στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης. Κατασχέθηκε ένα Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου Ροδόπης.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος