Ροδόπη: Συλλυπητήρια μηνύματα για το θάνατο της Φώφης Γεννηματά

Συνεχίζονται τα συλλυπητήρια μηνύματα για το θάνατο της Φώφης Γεννηματά. Ο Δήμαρχος Ιάσμου, Οντέρ Μουμίν, εξέφρασε τη βαθιά του θλίψη για το θάνατο της Φώφης Γεννηματά.

Ροδόπη: Συλλυπητήρια μηνύματα για το θάνατο της Φώφης Γεννηματά«Αποχαιρετούμε με θλίψη και σεβασμό τη γενναία Φώφη Γεννηματά. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους της και σε ολόκληρη την οικογένεια του Κινήματος Αλλαγής», ανέφερε στο μήνυμά του ο Δήμαρχος Ιάσμου.

Πρόεδρος, Γιώργος Δημητριάδης: “Αγωνίστηκε για τη διασφάλιση της εθνικής ταυτότητας”

Ροδόπη: Συλλυπητήρια μηνύματα για το θάνατο της Φώφης Γεννηματά“Με βαθιά θλίψη αποχαιρετούμε σήμερα τη γυναίκα, μητέρα και πολιτικό Φώφη Γεννηματά που έδωσε μια μάχη με αξιοπρέπεια, γενναιότητα, θάρρος, σθένος και δύναμη απέναντι στον καρκίνο” αναφέρει ο Πρόεδρος, Γιώργος Δημητριάδης και το ΔΣ του Πανελλήνιου Συλλόγου Πτυχιούχων, εκφράζοντας τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της.

Παράλληλα, τονίζει “Η ίδια μύησε τους ανθρώπους στην πολιτική, αγωνίστηκε για τη διασφάλιση της εθνικής ταυτότητας και ευαισθητοποίησε την κοινή γνώμη γύρω από τα κοινωνικά προβλήματα ενισχύοντας τη συνεργασία, την αλληλεγγύη και τη συνεκτικότητα της κοινωνίας”.

Στο ίδιο μήνυμα σημειώνεται: “Η ανυστερόβουλη δράση της, η πίστη της σε αξίες και ιδανικά, συνείδηση του κοινωνικού της ρόλου , η αγωνιστική στάση ζωής της και η συνέπεια στο όραμα της άφησαν μια τεράστια κληρονομιά στην ελληνική κοινωνία”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος