Ροδόπη – Σύλλογος ΔΑΔΑΑ: Να δοθεί προτεραιότητα στον εμβολιασμό των παιδιών μας

«Το μεγαλύτερο πρόβλημά μας: Κάποια παιδιά ενηλικιώνονται, από εκεί και μετά τι;» Αναρωτήθηκε ο κος Βαγγέλης Λαφτσής περιγράφοντας την αγωνία, που συντροφεύει τους γονείς των παιδιών του Συλλόγου Ατόμων με Διάχυτες Αναπτυξιακές Διαταραχές, ΔΑΔΑΑ.

Ροδόπη – Σύλλογος ΔΑΔΑΑ: Να δοθεί προτεραιότητα στον εμβολιασμό των παιδιών μας
Β.Λαφτσής,Ε.Στυλιανίδης, Ε.Εξακοϊδου

Με την ιδιότητα του προέδρου του ΔΑΔΑΑ, του Μη κερδοσκοπικού Οργανισμού Συλλόγου Ατόμων με Διάχυτες Αναπτυξιακές Διαταραχές και έχοντας στο πλευρό του την κα Ευγενία Εξακοϊδου (γονείς και οι δύο) υποδέχτηκαν στην είσοδο του Συλλόγου τον πρώην υπουργό-νυν βουλευτή της ΝΔ Ευριπίδη Στυλιανίδη.

“Έχουμε πολλά σοβαρά προβλήματα με τις παράλληλες στηρίξεις, αλλά και την εφαρμογή των μέτρων προστασίας”, είπε ο κος Λαφτσής και πρόσθεσε:”Είναι γεγονός ότι φέτος και θεωρώ ότι έβαλε ένα λιθαράκι και ο ίδιος είχαμε καλύτερη στήριξη”. Δεν παρέλειψε δε να τονίσει την ανάγκη να προταχθεί ο εμβολιασμός των μαθητών με Αναπτυξιακές Διαταραχές. “Τα παιδιά θα πρέπει να βοηθηθούν με τον εμβολιασμό τους γιατί και τα ίδια δεν τηρούν πάντα την χρήση της μάσκας, αλλά και ευπαθείς ομάδες υπάρχουν στο σπίτι, που τους περιμένουν με την επιστροφή τους από το σχολείο”.

Ροδόπη – Σύλλογος ΔΑΔΑΑ: Να δοθεί προτεραιότητα στον εμβολιασμό των παιδιών μας
Ο κος Στυλιανίδης παρέδωσε δώρα από τον Σύνδεσμο Γερμανοελληνικής Φιλίας FILIA VELBERT στα παιδιά του Συλλόγου

Σύμφωνα με τον Βουλευτή Ροδόπης έχει ήδη γίνει κοινωνός του αιτήματος από την πλευρά των γονέων να υπάρξει ειδική μέριμνα για τον εμβολιασμό των ευαίσθητων ομάδων του πληθυσμού, όπως είναι τα παιδιά των μελών του Συλλόγου. “Έχω μεταφέρει το σχετικό αίτημα και στους Λοιμοξιολόγους και στην Κυβέρνηση προκειμένου στον προγραμματισμό που γίνεται να μπει προτεραιότητα σ’ αυτή την κατηγορία ώστε να αντιμετωπιστούν όλες οι πτυχές του προβλήματος”, ανέφερε ο Βουλευτής.

Φώτο: Ο κος Βαγγέλης Λαφτσής και η κα Ευγενία Εξακοϊδου έχοντας καλωσορίσει τον βουλευτή Ροδόπης στα γραφεία του Συλλόγου τον Βουλευτή της Ροδόπης ρεπορτάζ-κείμενο-φωτογραφίες-video:Μαρία Νικολάου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος