Ροδόπη:Στο νέο εμβολιαστικό κέντρο του Δήμου Αρριανών ο Δ. Χαρίτου

Το νέο Εμβολιαστικό Κέντρο στη Φιλύρα του Δήμου Αρριανών επισκέφτηκε ο βουλευτής Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Χαρίτου.

Ο βουλευτής ευχαρίστησε τους ιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό για την ενημέρωση σχετικά με τη λειτουργία του Κέντρου και για την προσπάθεια που καταβάλλουν, ώστε να προχωρήσουν με μεγαλύτερο ρυθμό οι εμβολιασμοί στην περιοχή.

Ροδόπη:Στο νέο εμβολιαστικό κέντρο του Δήμου Αρριανών ο Δ. ΧαρίτουΟ βουλευτής σε δήλωσή του τόνισε: «Είχα ζητήσει με παρέμβασή μου στη Βουλή έγκαιρα να υπάρξει σχεδιασμός για την δημιουργία νέων Εμβολιαστικών Κέντρων ή νέων γραμμών εμβολιασμού στην ΠΕ Ροδόπης και ειδικότερα στον Δήμο Αρριανών, τον μοναδικό Δήμο όπου δε λειτουργούσε κανένα Εμβολιαστικό Κέντρο μέχρι σήμερα.(…) Το σημαντικό αυτό πρώτο βήμα έγινε παρά τις ελλείψεις και τα προβλήματα που υπάρχουν στη λειτουργία του Εμβολιαστικού Κέντρου Φιλύρας.”

Ροδόπη:Στο νέο εμβολιαστικό κέντρο του Δήμου Αρριανών ο Δ. ΧαρίτουΠαράλληλα, σημείωσε “Ενημερώθηκα από το ιατρικό προσωπικό του Εμβολιαστικού Κέντρου και τους ανθρώπους της αυτοδιοίκησης για τις νέες δυσκολίες που δημιουργούνται στην αντιμετώπιση και κάλυψη των άλλων υγειονομικών αναγκών, που εξυπηρετούσε το Περιφερειακό Ιατρείο Φιλύρας. Γι’ αυτό θα χρειαστεί να αναληφθούν πρωτοβουλίες ώστε να στελεχωθεί περαιτέρω με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, προκειμένου το Περιφερειακό Ιατρείο Φιλύρας να ανταποκριθεί στις ανάγκες λειτουργίας του ως Εμβολιαστικό Κέντρο και ως Περιφερειακό Ιατρείο»”.

https://www.youtube.com/watch?v=5CtILzwsmqU

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος