Ροδόπη: Στο Δήμο Μαρωνείας Σαπών ο Ιλχάν Αχμέτ

Συνεργασία για όλα τα ζητήματα, που απασχολούν το δήμο Μαρωνείας Σαπών είχε ο βουλευτής Ροδόπης του Κιν.Αλ. Ιλχάν Αχμέτ σε συνάντηση με τον δήμαρχο Ντίνο Χαριτόπουλο. “Με χαρά άκουσα την προοπτική αξιοποίησης του φράγματος Ιασίου ενόψει της ολοκλήρωσης του έργου για την ύδρευση και την άρδευση της ευρύτερης περιοχής, ενώ επίσης θετικό είναι το γεγονός, ότι προχωρούν οι αποζημιώσεις των πλημμυροπαθών του Ιανουαρίου 2021” ανέφερε σε δήλωσή του ο κος Ιλχάν.

Σε ό,τι αφορά τις αποζημιώσεις πληγέντων από την θεομηνία στις 10 Ιουλίου 2019 και το σύννομο του νέου διευρυμένου καταλογισμού υποσχέθηκε ο θα αναλάβει “νέα κοινοβουλευτική πρωτοβουλία προκειμένου να αποδοθούν από το υπουργείο Εσωτερικών οι δίκαιες αποζημιώσεις προς όλους τους πληγέντες. Είμαστε σε αγαστή συνεργασία με τον δήμαρχο και για το θέμα της δημιουργίας αναμονής στην διανομή του φυσικού αερίου στο ύψος των Σαπών προκειμένου να συνδεθεί το ΒΙΟΠΑ Σαπών με την παροχή φυσικού αερίου”.

Ιδιαίτερη συζήτηση έγινε, τέλος, για την ανάπτυξη της παραλιακής ζώνης της Μαρώνειας και των δυνατοτήτων που υπάρχουν για να προσελκύσει τουριστική κίνηση, μετά την δύσκολη περίοδο της πανδημίας. “Με ικανοποίηση διαπίστωσα και την εξέλιξη των έργων στο δημοτικό κατάστημα Σαπών που θα προσδώσουν μια μεγαλύτερη λειτουργικότητα στον συγκεκριμένο χώρο και θα συμβάλουν στην καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών, ένα έργο που συμβαδίζει με τις ανάγκες της εποχής” σημείωσε ο βουλευτής του ΚινΑλ τονίζοντας χαρακτηριστικά: “Σε κάθε περίπτωση προχωράμε μαζί με τις τοπικές κοινωνίες για να προσδώσουμε προστιθέμενη αξία και αίγλη, ακόμα και σε περιοχές που έχουν δεχθεί πολλαπλά αναπτυξιακά ρήγματα στα χρόνια της κρίσης, όπως είναι η περίπτωση του δήμου Μαρωνείας-Σαπών”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος