Ροδόπη: Στη Νέα Καλλίστη αύριο ο Μητροπολίτης Κομοτηνής

Στην ακολουθία του Εσπερινού στο πανηγυρίζον Παρεκκλήσιο της Αγίας Σκέπης του Στρατοπέδου Ταγματάρχου Ἰωάννου Κούρδαλου, στή Νέα Καλλίστη (872 Ἀποθήκη Καυσίμων) θα χοροστατήσει αύριο Τετάρτη, 27-10-2021 στις 17:30 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής, ο κος Παντελεήμων.

Επίσης, την Πέμπτη, 28-10-2021: Ο Σεβασμιώτατος θα ιερουργήσει στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κομοτηνής.Στις 10:30 θα τελέσει την επίσημη Δοξολογία για την Εθνική Εορτή της 28ης Οκτωβρίου 1940 και στις 11:00 την επιμνημόσυνη δέηση υπέρ αναπαύσεως των πεσόντων κατά τον αγώνα της αντιστάσεως του 1940, στο ηρώο της πόλεως.

Την Κυριακή, 31-10-2021:θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Ασωμάτων. Και στις 17:30 ο σεβασμιώτατος θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του εσπερινού στο εορτάζον Παρεκκλήσιο του Ὁσίου Δαβίδ Προσκυνητών.

Τέλος, την Δευτέρα, 01-11-2021: στις επτά το πρωί ο Σεβασμιώτατος θα ιερουργήσει στον Ἱερό Ναό Ἁγίου Τρύφωνος Κομοτηνής, όπου φυλάσσεται απότμημα του ιερού Λειψάνου του ἑορτάζοντος Ὁσίου Δαβίδ του Γέροντος του εν Ευβοία.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος