Ροδόπη:Σε δημόσια διαβούλευση το σχέδιο του νέου Κανονισμού Καθαριότητας στο Δήμο Μαρωνείας Σαπών

Ο Δήμος Μαρωνείας-Σαπών ανήρτησε στην ιστοσελίδα του https://dimosmaroneiassapon.gr/ προς δημόσια διαβούλευση, το σχέδιο του νέου Κανονισμού Καθαριότητας , με το οποίο καθορίζονται θέματα και κανόνες που αφορούν στην τήρηση της καθαριότητας σε κοινόχρηστους και ιδιωτικούς υπαίθριους χώρους του Δήμου και γενικότερα την αισθητική αναβάθμιση του τόπου και στην προστασία του περιβάλλοντος.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Μουσταφά Οσμάνογλου Τζανέρ, Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών και Περιβάλλοντος «Οι προτάσεις και οι παρατηρήσεις που θα κατατεθούν, θα ληφθούν υπόψη πριν την τελική διατύπωση της εισήγησης προς την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής».

Ο Δήμος Μαρωνείας-Σαπών ζητά την ενεργό συμμετοχή όλων, προκειμένου ο Κανονισμός Καθαριότητας που θα διαμορφωθεί να είναι σεβαστός απ’ όλους με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής στο Δήμο μας.

Οι προτάσεις και οι παρατηρήσεις μπορούν να αποστέλλονται μέχρι τη Δευτέρα 10 Μαΐου 2021 στο e-mail gzzerv@gmail.com με τη σημείωση «Διαβούλευση Κανονισμού Καθαριότητας». Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη Γενική Γραμματέα του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών, κ. Ν. Γκαρτσώνη (τηλ. 25323 50111) .

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος