Ροδόπη: “Αεράκι” Βορειοανατολικού Αιγαίου φύσηξε στην Κομοτηνή

Αεράκι Βορειοανατολικού αιγαίου φύσηξε στην Κομοτηνή. Χάρη στην παρουσία της αντιπροσωπείας του Χορευτικού Ομίλου «Ο Ήφαιστος» τόσο στην παρέλαση όσο και στις χορευτικές εκδηλώσεις των «Ελευθερίων».

Με επικεφαλής την κα Μαντώ Γαρουφαλίδου Παπούλκα, την υπεύθυνη επικοινωνίας του Ομίλου, τριάντα και πλέον μέλη από την πεταλούδα του Βόρειου Ανατολικού Αιγαίου, την Λήμνο έστειλαν το δικό τους μήνυμα ενότητας και ομοψυχίας. «Ενωμένοι μέσα από τους θησαυρούς μας, όπως η Παράδοση, μπορούμε να μεγαλουργήσουμε» δήλωσε στην ΕΡΤ Κομοτηνής.

Με καμάρι, όμως, για τον τόπο τους μίλησαν και τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής προβάλλοντας έτσι το νησί τους , κάθε φορά που τους δινόταν η ευκαιρία να μιλήσουν γι αυτό. « Η Λήμνος με τις ακρογιαλιές και τις αρχαιότητες», « Η Λήμνος με τις αμμοθήνες, τη Σαχάρα της», η «Λήμνος με το πρώτο Βουλευτήριο ανά τον κόσμο και το αρχαίο θέατρο της Ηφαίστειας» .

Μύθοι και πραγματικότητες μπλέκονταν στην κουβέντα τους με κύριο στόχο την προβολή του τόπου τους, του νησιού του Ηφαίστου, με το θυμαρίσιο μέλι και τις πιο όμορφες ακρογιαλιές του κόσμου.
«Όποιος δεν έχει επισκεφτεί τη Λήμνο είναι καιρός να έρθει τώρα, ιδιαίτερα το καλοκαίρι» κατέληξαν απευθύνοντας τη δική τους πρόσκληση

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος