Ροδόπη: Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Την έκδοση προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, που αφορούν την τοποθέτηση εργοταξιακής σήμανσης και τον αποκλεισμό της Εγνατίας Οδού Ηγουμενίτσας – Κήπων, από τον Ανατολικό Α/Κ Κομοτηνής (χ.θ. 567+577) έως τον Α/Κ Μέστης (χ.θ. 593+000) στο ρεύμα προς Κήπους, τμήματος οδού που αστυνομεύεται από το Τ.Τ. Κομοτηνής, προκειμένου να εκτελεστούν εργασίες αποκατάστασης φθορών οδοστρώματος, το χρονικό διάστημα από 31-05-2021 έως και 13-08-2021 ανακοίνωσε η Αστυνομική διεύθυνση Ροδόπης.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από τον Ανατολικό Α/Κ Κομοτηνής (χ.θ. 567+577) έως τον Α/Κ Μέστης (χ.θ. 593+000) στο ρεύμα προς Κήπους, τμήματος οδού της Εγνατίας Οδού της Περιφέρείας μας, κατά μήκος του οποίου σε προκαθορισμένα σημεία θα αποκλειστεί η δεξιά (αργή) λωρίδα κυκλοφορίας & η Λωρίδα Έκτακτής Ανάγκης (Λ.Ε.Α.) και σε προκαθορισμένα σημεία θα αποκλειστεί η αριστερή (γρήγορη) λωρίδα κυκλοφορίας. Σε κάθε περίπτωση η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται παραπλεύρως της εκάστοτε ζώνης εργασιών σε λωρίδα κυκλοφορίας διαμορφούμενη από ρυθμιστικές πινακίδες κυκλοφορίας, πλάτους 3,25 μέτρων περίπου.
Οι εργασίες θα εκτελούνται μόνο κατά την διάρκεια της ημέρας και σε καμία περίπτωση να μην διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων σε ολόκληρο το πλάτος της οδού. To έργο θα εκτελεστεί σε όσα στάδια απαιτηθεί λαμβάνοντας υπόψη, ότι η ζώνη έργων δεν πρέπει να υπερβαίνει τα δύο (2) χιλιόμετρα.
Το ακριβές χρονικό διάστημα εκτέλεσης των εργασιών θα καθορίζεται σε συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Κομοτηνής και θα γνωστοποιείται εγγράφως στην Διεύθυνση μας.

Οι προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ισχύουν από την Δευτέρα 31-05-2021, και θα διαρκέσουν μέχρι την Παρασκευή 13-08-2021 και εφαρμόζονται με/από την τοποθέτηση των οικείων πινακίδων με μέριμνα και ευθύνη της εταιρίας «ΕΡΓΟΜΠΕΤΟΝ Α.Β.Ε.Τ.Ε.Θ.» η οποία υποχρεούται για τον τακτικό έλεγχο και συντήρηση της προσωρινής σήμανσης. Επισημαίνεται, ότι η διευθύνουσα επιχείρηση του εν λόγω έργου είναι η ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ