Ροδόπη: Περιφερειακή και Τοπική Αυτοδιοίκηση στον εορτασμό των Θεοφανίων

Στην λαμπρότητα της χθεσινής ημέρας και στην αναγκαιότητα της κοινής προσπάθειας όλων των κατοίκων, με ομοψυχία για την πρόοδο του τόπου και την ευημερία των κατοίκων  “στάθηκαν” στις  δηλώσείς τους οι αιρετοί της Τοπικής και της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης στη Ροδόπη συμμετέχοντας στους εορτασμούς.

Ροδόπη: Περιφερειακή και Τοπική Αυτοδιοίκηση στον εορτασμό των Θεοφανίων«Σημαντική ημέρα, μια μεγάλη γιορτή για την εκκλησία και για τους Έλληνες. Το φως των θεοφανίων να μας φωτίζει όλους τους Έλληνες, στη σκέψη μας στην καρδιά μας και να μας δίνει τη δυνατότητα (να λαμβάνουμε) καλές αποφάσεις. Χρόνια πολλά καλή χρονιά» ευχήθηκε ο δήμαρχος Κομοτηναίων Γιάννης Γκαράνης.

Ροδόπη: Περιφερειακή και Τοπική Αυτοδιοίκηση στον εορτασμό των Θεοφανίων«Μεγάλη μέρα για την Ορθοδοξία, μέρα λαμπρή για τον Ελληνισμό. Υπό διαφορετικές συνθήκες και φέτος. Ωστόσο, δεν χάνουμε την ελπίδα μας, συνεχίζουμε τις προσπάθειες μας με ομοψυχία, δύναμη ψυχής, όραμα για καλύτερες μέρες για τον τόπο μας για τη Θράκη μας, για την Ελλάδα μας. Καλή φώτιση σε όλους τους Έλληνες. Υγεία πάνω από όλα και κάθε καλό στους κατοίκους της Ροδόπης» δήλωσε ο Νίκος Τσαλικίδης, αντι-περιφερειάρχης Ροδόπης.

Ροδόπη: Περιφερειακή και Τοπική Αυτοδιοίκηση στον εορτασμό των Θεοφανίων«Είναι η μέρα που η ΔΕΥΑΚ ανοίγει τις πόρτες της για τον κόσμο και για το κοινό της. Ακολουθήσαμε αυστηρά το πρωτόκολλο λόγω της υγειονομικής κατάστασης. Ως νέα διοίκηση της ΔΕΥΑΚ θ ήθελα να ευχηθώ στους δημότες μας και σε όλο τον κόσμο χρόνια πολλά καλή χρονιά και καλή φώτιση» σημείωσε ο Στράτος Τσακιρούδης.
Τις δηλώσεις για λογαριασμό της ΕΡΤ κατέγραψαν οι: Α.Γαρυφαλλίδου και Ε.Τσακίρη- Οι φωτογραφίες είναι του:Γ.Δάφνη

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος