Ροδόπη: Παράθυρο στη γνώση από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ιάσμου

Παράθυρο στη γνώση, στην κατάρτιση, στον πολιτισμό και στη δημιουργία ανοίγει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ιάσμου. Ήδη πραγματοποιήθηκε το πρώτο θεματικό εργαστήρι με θέμα την επικοινωνία και την αρμονική συμβίωση σκύλου ανθρώπου.

Ροδόπη: Παράθυρο στη γνώση από τον Πολιτιστικό Σύλλογο ΙάσμουΜε την παρουσία- αξιοποίηση του Συλλόγου: «Αδέσποτοι φίλοι Ξάνθης» και τους Τζεμπραηλίδη Γιώργο και Βασιλική Βουδούρογλου δόθηκε η ευκαιρία να δοθούν οδηγίες, να απαντηθούν ερωτήσεις και να λυθούν απορίες για τη σχέση του ανθρώπου με τον πιστό του φίλο, το σκύλο…

Ροδόπη: Παράθυρο στη γνώση από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ιάσμου
Ο κος Ηλίας Μπούκας με τους ομιλητές της εκδήλωσης

“Ο σύλλογος μας έχει προγραμματίσει θεματικά εργαστήρια για όλες τις Κυριακές 11:00 – 13:00 επιλέγοντας στοχευμένα θέματα, επίκαιρα για όλες τις ηλικίες με εξειδικευμένους ομιλητές – εισηγητές κάθε φορά” αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο πρόεδρος του Συλλόγου Ηλίας Μπούκας σημειώνοντας πως η είσοδος σε αυτά θα είναι ελεύθερη.
Παράλληλα, τονίζει ότι τα Θεματικά εργαστήρια θα είναι: Τέχνης, Λόγου, Τεχνολογίας, Δεξιοτήτων. θα διευρύνουν τον γνωστικό μας ορίζοντα ενώ παράλληλα θα παρέχουν συμβουλές σε όλες τις ηλικίες”.

Επίσης, όπως σημειώνει θα υπάρχουν θεματικές που έχουν να κάνουν με: “ψυχική υγεία, επαγγελματικό προσανατολισμό, εκπαίδευση, οικογένεια, συμπεριφορές, βία κ.α.” Απαραιτήτως, όπως τονίζει με τη συμμετοχή του κοινού.

Το ραντεβού δίνεται κάθε Κυριακή στις 11:00 και για δύο ώρες περίπου από τον Πολιτιστικό σύλλογο Ιάσμου στην πολιτιστική του στέγη στην κεντρική πλατεία Ιάσμου. Συνέχεια, την ερχόμενη Κυριακή 24/10 ο συγγραφέας Γιώργος Λυμπέρης και οι εκδόσεις iWrite παρουσιάζουν μέσα από δράσεις θεατρικού παιχνιδιού τις… περιπέτειες μιας θαρραλέας πάπιας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος